Суперник «Динамо»: феєрична нічия із «Вільярреалом»

Суперник «Динамо»: феєрична нічия із «Вільярреалом»

Іспанська «Валенсія», суперник «Динамо» в 1/16 фіналу Кубка УЄФА, провела черговий поєдинок у рамках чемпіонату Іспанії. Суперником команди Унаї Емері виступив «Вільярреал» – учасник плей-офф Ліги чемпіонів.

Із стартових хвилин «Валенсія» притиснула суперника до воріт, результатом чого стали два швидких голи. Вже на 1-й хвилині Бараха замкнув головою навіс Хоакіна, а незабаром після пасу Давида Альбельди нападник левантійців Давид Вілья обіграв у межах штрафного майданчика захисника і поцілив у ближній кут.

Утім, «Вільярреал» не думав відсиджуватися в обороні. Між двома м'ячами «Валенсії» гості двічі обстріляли каркас воріт Ренана, але поцілити в рамку так і не змогли. Та все ж у першому таймі «Вільярреал» зумів скоротити різницю в рахунку. Після розиграшу кутового Фуентес метрів із 10-ти без проблем відправив м'яча до сітки воріт господарів.

У другому таймі ініціативою володіли левантійці, але м'яч влетів у їхні ворота. На 76-й хвилині Ллоренте в результаті швидкої атаки опинився на ударній позиції, Ренан із першим ударом форварда впорався, а от із добиванням не зміг нічого вдіяти. Нічийний рахунок тримався недовго. Вже через три хвилини Хоакін розіграв кутовий із Мата, останній навісив, а Еду головою метрів із 10-ти відправив м'яча до сітки воріт.

Та все ж святкувати перемогу цього вечора «Валенсії» не вдалося. За п'ять хвилин до закінчення матчу суддя призначив пенальті у ворота господарів, який упевнено реалізував Россі. Таким чином, нічия 3:3 – і «Валенсія» залишається на третьому місці в турнірній таблиці. Втім, вже сьогодні мадридський «Реал» може обігнати команду Унаї Емері...

«Валенсія» – «Вільярреал» – 3:3

«Валенсія»:
Ренан, Давид Альбельда, Рауль Альбіоль (Еду, 72), Марчена, Моретті (Дель Орно, 62), Бараха, Мануель Фернандеш (Мадуро, 55), Хоакін, Давид Сильва, Мата, Давид Вілья

Голи: Бараха (1), Давид Вілья (10), Еду (79) – Фуентес (45+1), Ллоренте (76), Россі (84, с пенальти).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер