VBET Ліга. «Оболонь» – «Динамо» – 1:5. Звіт про матч

VBET Ліга. «Оболонь» – «Динамо» – 1:5. Звіт про матч

У суботу, 19 жовтня, «Динамо» зіграло матч 10-го туру в чемпіонаті України. У рамках столичного дербі «біло-сині» завітали в гості до «Оболоні». Зазначимо, що господарі провели 9 матчів у чемпіонаті України, у яких набрали 5 очок та перебували на передостанньому, 15-му, місці у турнірній таблиці. Кияни ж після 8 поєдинків набрали 22 залікові пункти та розмістилися на 1-й сходинці.

Поєдинок відбувся після міжнародної паузи, пов’язаної з матчами збірних команд, та розпочався достатньо активно та динамічно. Обидві команди попри те, що перебували на різних полюсах турнірної таблиці, з перших хвилин помчалися вперед. Перший небезпечний момент створили номінальні гості: воротар Федорівський «потягнув» удар Ваната після передачі Бражка до штрафного майданчика. Команди грали майже без центра поля, активно використовуючи фланги. Незабаром динамівці досягли своєї мети: Бражко віддав по флангу на Ваната, той прострілив, захисник невдало вибив мʼяча прямо на Шапаренка, й Микола ударом у дотик з центру штрафного майданчика свій момент не змарнував – 0:1.

Господарі відповіли дальнім потужним ударом Таранухи з-за меж штрафного майданчика – Бущан м’яча забрав. Утім, беззаперечною перевагою володіли динамівці, які регулярно створювали напругу біля чужих воріт. Зокрема, Шапаренко чудовою передачею вивів до воріт Ваната, якого у власному штрафному майданчику збив Дубко. Арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував сам постраждалий – 0:2. Ще за кілька хвилин Ванат ледь не відзначився знову, коли головою намагався поцілити у ближній кут, проте Федорівський м’яч забрав.

А ось у наступному епізоді Ванат вибіг віч-на-віч з воротарем та проштовхнув м’яча прямо в кут воріт, оформивши дубль та довівши рахунок до великого – 0:3. Ще за кілька хвилин той же Ванат прорвався до володінь суперника, обіграв воротаря та завдав удару – «пивоварів» врятувала стійка! В останні хвилини першого тайму гра дещо заспокоїлася, принаймні занадто небезпечних моментів обидві команди не створили.

Щойно розпочався другий тайм, як «Динамо» забило знову: після стрімкої атаки Кабаєв віддав передачу Караваєву, і той з району правого кута воротарського майданчика влучним ударом ще збільшив перевагу своєї команди – 0:4. Але одразу ж «пивовари» один м’яч змогли відквитати – після прострілу справа Блізніченка Михавко, намагаючись вибити м’яча, зрізав його у власні ворота – 1:5. Надалі команди продовжували грати майже без середини поля, використовуючи довгі передачі. Гра часто зупинялася через велику кількість порушень правил.

Господарі намагалися загрожувати воротам Бущана після стандартних положень, але вони їм вигоди не принесли. А от гості змогли відзначитися ще раз, коли з-за меж штрафного майданчика влучно пробив Бражко, змусивши вчергове капітулювати голкіпера «пивоварів» - 1:5. У час, що залишився до фінального свистка, відзначимо неточний удар Брагару, але забитих м’ячів глядачі більше не побачили.

Тож, у підсумку, впевнена перемога «біло-синіх». Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України «Динамо» проведе у неділю, 27 жовтня, коли в рамках 11-го туру вдома прийматиме донецький «Шахтар». А до того, 24 жовтня, наша команда на виїзді проведе матч третього туру основного етапу Ліги Європи проти італійської «Роми».

VBET Ліга. 10-й тур

«Оболонь» – «Динамо» – 1:5 (0:3)

19.10.2024. Київ, «Оболонь Арена»

«Оболонь»: 1. Федорівський (к), 15. Стасюк (14. Чернов, 84), 37. Дубко, 3. Приймак, 11. Грисьо, 44. Вітенчук (95. Курко, 79), 7. Блізніченко (90. Лях, 68), 17. Черненко (10. Слободян, 68), 9. Мединський, 55. Суханов, 8. Тарануха (97. Юшко, 68).

«Динамо»: 1. Бущан, 24. Тимчик, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубінчак, 6. Бражко, 10. Шапаренко (18. Андрієвський, 79), 20. Караваєв (40. Біловар, 74), 29. Буяльський (к) (15. Рубчинський, 63), 22. Кабаєв (45. Брагару, 63), 11. Ванат (39. Герреро, 79).

Голи: Михавко (52, автогол) – Шапаренко (11), Ванат (21, з пен., 29), Караваєв (49), Бражко (73)

Попередження: Тарануха (8), Дубко (20), Черненко (58), Курко (88).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер