VBET Ліга. СК «Дніпро-1» - «Динамо» 0:1. Звіт про матч

VBET Ліга. СК «Дніпро-1» - «Динамо» 0:1. Звіт про матч

У другому матчі другого кола чемпіонату України 2022/2023 київське «Динамо» на виїзді зіграло з СК «Дніпро-1». Матч пройшов на ужгородському стадіоні «Авангард».

Відзначимо, що «спортклубівці» підходили до поєдинку у якості лідерів чемпіонату України, випереджаючи «Шахтар» за додатковими показниками. Динамівці у свою чергу перед грою знаходилися на четвертій сходинці у таблиці.

На початку зустрічі дніпряни прийнялися жорстко зустрічати своїх опонентів у центрі поля. Спочатку там неочікувано опинився Артем Довбик, котрий сфолив проти Джастіна Лонвейка, а буквально за мить Олександр Піхальонок збив Костянтина Вівчаренка.

До стовідсоткових моментів біля воріт Руслана Нещерета і дебютанта УПЛ Владислава Рибака справа не доходила довго. Втім, можемо відзначити стрімку контратаку киян, в якій Владислав Кабаєв після пасу Беніто змістився до центру і пробив по воротах. Його постріл був заблокований і м'яч потрапив до рук вищезгаданого Рибака.

Не раз кияни турбували номінальних господарів навісами до чужого штрафного майданчика. Здебільшого їх виконували вінгери нашої команди - Кабаєв і Беніто. Господарі ж у свою чергу мали свої напівмоменти, проте, наприклад, Довбик, не встиг вчасно вдарити по воротах Нещерета, - голкіпер біло-синіх був спритнішим за опонента.

Відбулася у першому таймі й вимушена заміна. Через травму поле був змушений залишити дніпрянин Олексій Гуцуляк, якого замінив Євген Підленепенець.

Перша жовта картка у грі сталася на 21-й хвилині - після обрізки Хайнера свого опонента Віталія Буяльського збив дніпрянин Руслан Бабенко. Втім, одразу після цього саме команда Олександра Кучера мала хороший шанс - Пеглоу та Довбик вивели на ударну позицію Піхальонка, але той не зміг нанести акцентований удар.

Гол Буяльського прийшовся на 41 хвилину зустрічі. Черговий короткий розіграш м'яча «спортклубівцями» і вдала гра «біло-синіх» у пресингу увінчалися вже не першою обрізкою Хайнера, котрою блискуче скористався Віталій. Найкращий бомбардир київської команди пробив точно у дальній кут воріт Рибака - 1:0 на користь «Динамо»!

У перерві тренерський штаб Олександра Кучера замінив Хайнера на Євгена Пасіча.

Перший момент у другому таймі створили саме дніпряни - Пеглоу пробив у руки Руслану Нещерету. До певного етапу гра по перерві гра була менш гострою, проте на 65-й хвилині кияни створили справді хорошу нагоду - класний розіграш атаки між Царенком і Ванатом увінчався ударом першого і надійною грою Рибака. Буквально за мить вже власне Ванат пробив п'ятою - знову на місці був воротар СК.

Трохи пізніше Бланко після зупинки гри грубо атакував Буяльського з ризиком нанесення травми, але арбітр обмежився жовтою карткою. На щастя, Віталій зміг продовжити гру і навіть завершив ударом атаку киян, котру розігнали Царенко, Кабаєв і Лонвейк, проте Владислав Рибак відбив нанесений впритул удар.

На 90+5 хвилині ефектний сейв до свого активу записав Руслан Нещерет - цього разу Адамюк таки наніс удар по воротах, пробивши головою після подачі Володимира Танчика, котрий вишов на заміну.

Крапку у грі міг ставити Ерік Рамірес, однак після його виходу віч-на-віч СК врятував Владислав Рибак.

Вже після фінального свистка Дмитро Кривушкін показав червону картку Віталію Буяльському.

VBET Ліга. 17 тур. «Дніпро-1» - «Динамо» - 0:1

12.03.2022. Ужгород. Стадіон «Авангард». Матч без глядачів

«Дніпро-1»: Рибак - Хайнер (Пасіч, 46), Сваток, Адамюк, Каплієнко (Амаш, 63) - Бабенко (Танчик, 82), Піхальонок - Гуцуляк (Підлепенець, 19), Бланко, Пеглоу - Довбик

«Динамо»: Нещерет – Караваєв, Попов, Дячук, Вівчаренко – Сидорчук (к), Лонвейк, Беніто (Царенко, 58), Буяльський (Гармаш, 88), Кабаєв (Волошин, 88) – Ванат (Рамірес, 73)

Гол: Буяльський (41)

Попередження: Бабенко (21), Бланко (83) – Попов (32), Беніто (53), Лонвейк (70), Караваєв (85)

Вилучення: Буяльський (після гри)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер