Військові із зони АТО підтримають «Динамо» у Флоренції

Військові із зони АТО підтримають «Динамо» у Флоренції

В аеропорту Бориспіль шістьох мужніх хлопців – Тараса Гаращенка, Дениса Голодюка, Василя Москаленка, Олександра Тарасова, Юрія Весельського та лікаря Олега Колесника – команді представив віце-президент ФК «Динамо» Олексій Семененко: «Ці мужні хлопці, ризикуючи життям, захищали цілісність нашої країни, мирне небо над нашими головами. Всі вони були на матчі Ліги Європи між «Динамо» та «Евертоном», спостерігаючи за блискучою грою у віп-ложі разом із Президентом України Петром Порошенком. Тепер клуб запросив їх до Флоренції. Де наші воїни – там перемога! Ми всі дуже сподіваємося на такий результат «Динамо» в матчі з «Фіорентиною».



Під оплески Олексій Семененко провів символічну церемонію посвячення військових у динамівці, вручивши кожному з них клубний шарф. «Як любив казати Валерій Лобановський, тепер ви відповідаєте за результат», – іронічно підсумував віце-президент.

Програма перебування українських військових не обмежується лише відвідуванням футбольного матчу. Сьогодні армійці відвідають тренування «Динамо» на стадіоні «Артеміо Франкі», а безпосередньо в день гри у супроводі екскурсовода побувають на екскурсії по старій частині Флоренції.



Лікар Головного військово-медичного клінічного центру Міністерства оборони України Олег Колесник супроводжує військових під час їхнього футбольного вояжу до Італії: «Хлопці отримали поранення різного ступеня складності й тепер проходять лікування в госпіталі. Всі вони з 80-ї та 95-ї бригад, виконували бойові завдання в зоні АТО. Нинішньої весни завдяки «Динамо» та Федерації футболу України військові, які отримали поранення, відвідали матчі в Києві з «Евертоном», «Фіорентиною», були на грі збірних у Севільї Іспанія – Україна.

Підтримка збоку «Динамо» для них неоціненна. Хлопці бачать, що про них пам'ятають та допомагають, їхнім подвигом пишаються. Це лише додає їм сил у реабілітації та повернення до повноцінного життя, в якому футбол займає далеко не останнє місце».

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер