Владислав Дубінчак: «Складно грати проти команд, які вже добре готові фізично»

Владислав Дубінчак: «Складно грати проти команд, які вже добре готові фізично»

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак після матчу із словенським «Марибором», у якому динамівці поступилися з рахунком 0:2, прокоментував події на полі та поділився враженнями від зустрічі:

- Здалося, що, порівняно із попереднім матчем проти віденського «Рапіда», сьогодні «Динамо» грало агресивніше, чи погоджуєтеся із цим?

- Потроху набираємо оберти. Звичайно, прикро поступатися, завжди хочеться перемагати, але ми зараз працюємо у режимі двох разових тренувань, під великими навантаженнями, тому такі і результати. Крім того, ми граємо з командами, які вже готові до своїх чемпіонатів і почнуть грати офіційні матчі вже через кілька днів. Тому нам дуже важко, не вистачає взаєморозуміння. У цьому є проблема, але. Думаю, згодом це минеться, і ми почнемо здобувати перемоги.

- Чи спеціально тренерський штаб підбирає суперників, які вже майже готові до відновлення чемпіонату у своїх країнах, бо з ними важче грати?

- Думаю, так, такі посилені навантаження спрямовані та те, щоб ми швидше входили у ритм, налагоджували зв’язки один з одним, адже, звісно, складно грати проти команд, які вже добре готові фізично, а ми лише набираємо свої кондиції. Сьогодні зранку у нас було тренування, так само і перед минулим поєдинком. Повторюся, ми проводимо заняття а потім граємо під навантаженнями.

- Чи немає психологічного аспекту, який заважає здобути позитивний результат?

- Ні, думаю, справа виключно у фізичних навантаженнях, важко працювати під ними. Відчувається, що ти не такий легкий та не можеш обіграти суперника один в один. Начебто усе розумієш на полі, але зробити багато не можеш.

- У «Динамо» збір триватиме протягом місяця, які у команди плани на найближчі кілька днів перед наступним товариським поєдинком?

- У нас заплановані дворазові тренування. Наступний контрольний поєдинок заплановано на 31 січня проти ще однієї австрійської команди. Очікую, що теж буде важко, адже «Аустрія Лустенау» теж скоро розпочинатиме свій чемпіонат. Продовжуватимемо працювати, як завжди, і все буде добре.

- Що б хотіли сказати українцям, уболівальникам та воїнам ЗСУ?

- Хочу подякувати нашим захисникам ЗСУ за те, що завдяки їм Україна тримається, за те, що ми маємо можливість тренуватися і грати матчі. А українцям теж бажаю триматися і сподіваюся, що скоро перемога буде за нами.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер