Волонтерська діяльність Дениса Бойка

Волонтерська діяльність Дениса Бойка

Голкіпер «Динамо» Денис Бойко розповів, як допомагає українцям, що постраждали у війні з російськими окупантами. Власним прикладом воротар закликає всіх співвітчизників долучатися до підтримки української армії та людей, які потерпають від агресії російської федерації.

Вражений потужним і масштабним волонтерським рухом, який нині розгорнувся в Україні, Денис розпочав серію звітів про свою волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу вимушеним переселенцям. До розподільного центра міста Узин, куди доправляють евакуйованих із зони бойових дій, динамівець відправив першу автівку з гуманітарною допомогою – продуктами харчування та засобами особистої гігієни.

«Кожен на своєму місці. Вирішив все-таки висвітлювати те, чим зайнятий щодня. Не для піару, а щоб бути прикладом.

У нас фантастична країна та волонтерський рух, про який можна писати книги.

Тепер публікуватиму короткі звіти. Якщо це втягне в цей процес хоча б одну людину, значить, я все це публікую не дарма!

Відправили першу машину до розподільного центру міста Узин, куди звозять людей, евакуйованих із зони бойових дій, і є гостра потреба у їжі та засобах особистої гігієни.

Велика подяка Євгену Фещаку за допомогу в логістиці! Все буде Україна!» - написав Бойко в своєму Instagram.

Відзначимо, що «Динамо» з перших днів російської агресії проти України, яка розпочалася в 2014 році, підтримує поранених українських військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у Київському військовому госпіталі. Після розгортання повномасштабного наступу росії на суверенну територію України «Динамо» долучилося до фінансової допомоги нізці лікарень, дитячих будинків і реабілітаційних центрів, а футболісти нашого клубу надають адресну допомогу нашим Збройним силам і фінансують гуманітарні програми як самостійно, так і через створений благодійний фонд допомоги Україні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер