Winner Automotive: гордий підтримувати захисників України

Winner Automotive: гордий підтримувати захисників України

За кілька днів українці об’єдналися у справжній щит, що безкомпромісно захищає кожен міліметр своєї землі.

Згуртовані, зібрані, сильні й сміливі. Серця команди-партнера київського «Динамо» Winner Group Ukraine сьогодні разом із захисниками та захисницями України, а зусилля спрямовані на максимальну підтримку нашої армії та українців.

Автомобілі для потреб Збройних Сил України

Автомобілі – це одна з гострих потреб українських військових сьогодні. Автомобілі допомагають швидше та ефективніше виконувати задачі ЗСУ та Територіальної Оборони, забезпечуючи мобільність. Winner Group Ukraine – офіційний імпортер автомобілів Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, на сьогодні передала для потреб українських військових та Територіальної Оборони більше 150 автомобілів, як вживаних, так і нових, загальною вартістю понад 70 млн гривень.

Фінансова підтримка для Збройних Сил України та благодійних організацій

У перші дні війни Winner Group Ukraine перерахувала 12 млн грн на рахунок ЗСУ. Для максимальної допомоги військовим силам та мирному населенню України Winner також працює у єдності з благодійними організаціями. Так, 450 тис. грн від Winner було передано до благодійних фондів «Повернись живим», міжнародних благодійних фондів «Домики» та «Карітас Україна», що на межі власних можливостей передають військову амуніцію нашим героям, займаються евакуацією дітей та населення, надають гуманітарну допомогу українцям у гарячих точках.

Окремо Winner Group Ukraine переказала понад 2,6 млн грн для закупівлі засобів захисту, амуніції для військових.

Також Winner придбала автомобіль швидкої медичної допомоги для медичного центру, що опікується пораненими військовими.

У критичний час бізнеси працюють разом, і Winner має колаборацію з українською ІТ-компанією Intellias щодо закупівлі та доставки в Україну декількох десятків автомобілів для українських бійців. А IT-волонтери з Develux за підтримки Winner Group Ukraine створили сторінку для МБФ «Домики», що значно полегшить отримання для благодійного фонду такої цінної фінансової підтримки.

Загальна сума фінансової підтримки від Winner для ЗСУ, Територіальній Обороні та благодійним організаціям на сьогодні становить понад 89 млн грн.

Winner продовжує боротьбу на своєму фронті. Ми віримо в перемогу!

Все буде Україна!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер