Вольфганг Штарк: «Приводів для призначення пенальті не було»

Вольфганг Штарк: «Приводів для призначення пенальті не було»

Німецький арбітр Вольфганг Штарк відпрацював в матчі за Суперкубок достатньо кваліфіковано. Після матчу герр Вольфганг поділився своїми враженнями від гри з кореспондентом офіційного клубного сайту.

- Кожен матч є важким для суддівства, але в сьогоднішньому поєдинку ми бачили, що обидві команди хотіли грати у футбол чесно, тому в мене ніяких складнощів не виникло. Обидві команди демонстрували хороший футбол, так що суддівство для мене і моїх колег вийшло легким.

У цьому поєдинку було мінімум грубих порушень правил, тому я показав футболістам обох команд не дуже багато попереджень. Гадаю, глядачам гра також сподобалася, суперники грали практично без центру поля, організовуючи швидкі контратаки. Матч вийшов жорстким, але не жорстоким.

Гадаю, телеглядачі також мали можливість спостерігати за дуже хорошим поєдинком, адже протистояли найкращі команди України. Порівнюючи «Динамо» і «Шахтар» із командами німецької бундесліги, можу сказати, що в них такий же рівень, як і, скажімо, в «Шальке».

- У кількох епізодах футболісти падали в штрафному майданчику суперників, але пенальті ви не призначали. Сумнівів із цього приводу не виникало?

- Ні, для мене було все очевидним. Мою правоту підтверджувала і поведінка гравців, які навіть не намагалися сперечатися. Впевнений, приводів для призначення пенальті справді не було. Також ніхто з футболістів не симулював і не «пірнав» у штрафному майданчику суперника. Втім, і правил ніхто не порушував.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер