Яких медикаментів потребують українські лікарні?

Яких медикаментів потребують українські лікарні?

Майже місяць українські лікарі ведуть боротьбу за життя та здоров'я мирного населення, яке страждає від обстрілів та бомбардувань російських окупантів. 24 години на добу, 7 днів на тиждень медики під свистами куль продовжують рятувати життя.

Поки медики ведуть боротьбу на своєму фронті, наше завдання - забезпечити їх всім необхідним. Тому сьогодні, лікарні в прифронтових регіонах як ніколи потребують певних ліків, медичних виробів та витратних матеріалів.

Щодня МОЗ отримує десятки звернень від волонтерських організацій, чим саме можна допомогти українським медзакладам, які препарати найбільше потрібні, якого обладнання не вистачає?

Тому ми створили пріоритетний перелік ліків, медичних виробів, витратних матеріалів, яких нині першочергово потребують заклади охорони здоров'я. Будь ласка, враховуйте його, формуючи гуманітарну допомогу. Переглянути його можна у файлі нижче.

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ МЕДИКАМЕНТІВ

МОЗ своєю чергою висловлює подяку кожному волонтеру, власнику бізнесу та благодійнику, який долучається до забезпечення українських медзакладів.

Разом ми сила, яка неодмінно переможе ворога!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер