Юрій МОРОЗ: «Хотілося би, аби хлопці відчували підтримку вболівальників у грі з «Бешикташем»

Юрій МОРОЗ: «Хотілося би, аби хлопці відчували підтримку вболівальників у грі з «Бешикташем»

- Погода сьогодні внесла певні корективи, й ми просили хлопців, щоб вони трохи прагматичніше, надійніше грали в обороні. Можливо, сьогодні було менше творчого футболу, але хлопці проявили характер.

Погодні умови були однаковими для обох команд. Ми сьогодні домоглися успішного результату, забивши три м'ячі, домінували на полі й, на мій погляд, мали знімати питання про результат ще в першому таймі, коли не реалізували багато моментів. Тепер у хорошому настрої підемо у відпустку.

Але перед цим у нас ще матч із «Бешикташем» 6 грудня. Це буде заключна гра для команди U-19. Хотілося би запросити вболівальників на стадіон, щоб хлопці відчували їхню підтримку.

У нас є певні кадрові проблеми, оскільки у грі з «Наполі» п'ятеро гравців отримали свої треті в турнірі жовті картки й тепер змушені пропустити гру з «Бешикташем». З одного боку, турнірну задачу вирішено, з іншого - ми зобов'язані перевірити наш резерв. Хлопці, які менше брали участь в іграх Юнацької Ліги УЄФА, мають показати хорошу, злагоджену гру.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер