Юрій Сьомін: «Принципово важливо обіграти «Шахтар»

Юрій Сьомін: «Принципово важливо обіграти «Шахтар»

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін на відкритому тренуванні прокоментував хід підготовки до старту сезону і матчу з "Шахтарем" зокрема, а також розповів про останні новини з розташування команди.

- Юрію Павловичу, що Ви можете сказати про новачків команди?

- Лише позитивні враження. На зборах постійно грали і Бетао, і Вукоєвич. Ви зможете їх побачити вже у матчі за Суперкубок України. Що стосується Окодуви, то у зв'язку з великим пропуском, він перебуває не в найкращому стані і йому ще треба
попрацювати у фізичному плані. А далі подивимося.

- Як оцінюєте мікроклімат у команді?

- Футболісти вже розмовляють однією мовою, і новачки теж вписалися в колектив. На мій погляд, це буде підсиленням нашої команди.

- Як особисто Ви налаштовуєтеся на битву із "Шахтарем" за Суперкубок?

- По-перше, грають дві найсильніші команди України на сьогоднішній день. Було, є і буде принципово важливо обіграти такого суперника, тому це буде цікавий матч. Гадаю, глядачі мають отримати велике задоволення, як це було у фінальному матчі за Кубок.

- Зіграєте «другим номером», як і в тому матчі?

- Дивлячись хто як оцінює. Я, наприклад, вважаю, що попередню гру ми провели «першим номером». Це не тільки від нас залежить, але й від суперника.

- Суперники по кваліфікації ЛЧ вже відомі. Що можете сказати про ці команди?

- Слабких суперників зараз немає. Недооцінка може викликати негативні наслідки. Що із себе представляють одна і друга команди, нам мають розповісти в найдрібніших деталях два тренери, які відвідають матчі за участю ірландців і естонців.

- Ви вже визначилися зі складом на матч за Суперкубок? «Динамо» гратиме основним складом?

- 15 липня на полі вийдуть ті, хто перебуватиме в найкращому стані.

- Ще новачки будуть у команді?

- У нас вже сталися великі зміни – Мандзюк, Олійник, Шмаков віддані в оренду, пішли Ващук, Бельгазуані, Фаркаш, Майкл, Гавранчич, Маркович, напевно, піде Каддурі. Придбали поки тільки трьох футболістів. Але якщо з'являтимуться на наші проблемні позиції якісь сильні гравці, то, звичайно, братимемо їх.

- Лисенко піде в оренду до "Арсеналу"?

- Це питання ми поки що не обговорювали. У передній лінії у нас велика конкуренція, а грає, як завжди, лише два форварди. Подивимося, у нас ще є трохи часу.

- А Окодуву можна вже назвати повноправним гравцем "Динамо"? Конфлікт з приводу контракту з донецьким "Металургом" вичерпано?

- Я про конфлікт нічого не знаю і вперше про це чую. Ми узяли його з бельгійського клубу, і я не розумію, який в даному випадку може бути конфлікт.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер