Юрій Сьомін: «Гра покаже, наскільки наша работа корисна»

Юрій Сьомін: «Гра покаже, наскільки наша работа корисна»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін провів прес-конференцію, яка передувала завтрашньому поєдинку 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти лондонського «Арсеналу». Традиційно разом з Юрієм Павловичем слово перед журналістами тримав капітан команди Олександр Шовковський.

- До Лондона прилетів 21 гравець. Визначатимемося вже завтра, хто вийде на поле із стартових хвилин і хто потрапить в заявку на поєдинок. Одне можу сказати – Михалик не приїхав з нами і, відповідно, в матчі з «Арсеналом» участі не прийме. Решта футболістів готова до завтрашнього матчу.

Наскільки ви знаєте, ми проводили підготовку в двох групах. Одні хлопці роз'їхалися по національним збірним, і приїхали зовсім недавно. Інші ж готувалися в Києві, на нашій базі в Конча-Заспі, оскільки матчів у чемпіонаті України у нас не було.

- Перед візитом до Києва «Порту» програв декілька ігор в чемпіонаті, але в матчі з «Динамо» продемонстрував свою кращу гру. «Арсенал» також достатньо невпевнено виступає в чемпіонаті. З цієї точки зору у вас не виникає побоювань перед майбутнім поєдинком?

- Звичайно, побоювання присутні. В принципі, по-іншому і не може бути. Наша група достатньо складна. Всі команди набирають очки, а від цього вже залежить вихід з групи. У завтрашньому матчі хлопці повинні реалізувати себе на сто відсотків, а проблеми «Арсеналу» повинні залишатися разом з ними. Ми приїхали сюди вести боротьбу, провели плідну підготовку, а наскільки вона була ефективною, покаже завтра результат.

- Ви дивилися останню гру «Арсеналу» в чемпіонаті Англії, де «каноніри» програли «Манчестер Сіті»?

- Так, ми дивилися не тільки гру проти «Манчестер Сіті», але і проти «Астон Вілли». Вважаю, ми маємо достатньо інформації про нашого суперника.

- Перед стартом групового турніру ви говорили, що цілком може вистачити семи очок для виходу з групи. Зараз очевидно, що їх буде недостатньо для виконання поставленого завдання. Чи влаштують вас чотири набрані очки в двох матчах, що залишилися?

- Думаю, що цілком влаштують. Це моя особиста думка.

- Чи прилетів з командою Сергій Овчинников?

- Так, прилетів. Він з командою, і зараз братиме участь в тренувальному процесі.

- Питання до Шовковського. Ви вже двічі приїжджали до Лондона на матчі Ліги чемпіонів. Це вже третій ваш візит, причому знову ж таки під керівництвом нового наставника – Юрія Сьоміна. Які почуття переживаєте перед завтрашнім поєдинком?


- Завжди цікаво грати проти таких команди, як «Арсенал», адже «каноніри» є одним з лідерів чемпіонату Англії. Хотілося б відновити баланс і після нічиєї і поразки нарешті виграти в Лондоні. Тим більше хлопці настроєні показати хорошу гру, і, сподіваюся, уболівальникам вона сподобається.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Лондона

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер