Жеребкування Ліги Європи разом із «Динамо» та «Фаворит Спорт»

Жеребкування Ліги Європи разом із «Динамо» та «Фаворит Спорт»

Часу «ікс» - другої години за київським часом – чекали як прості вболівальники, журналісти та експерти, так і ті, на кого жереб мав уплинути безпосередньо – футболісти та тренери.

Компанія «Фаворит Спорт» та футбольний клуб «Динамо» запросили представників ЗМІ провести найхвилюючі хвилини до жеребкування в компанії головного тренера «біло-синіх» Олександра Хацкевича та гравця команди Віталія Буяльського. Також ділилися своїми очікуваннями перед жеребкуванням та враженнями вже після його завершення легендарний гравець київського «Динамо», а нині – селекціонер клубу Олександр Заваров, а також віце-президент клубу Олексій Семененко.

Від імені клубу Олексій Михайлович вручив представникам компанії «Фаворит Спорт» подарунок – рідкісний екземпляр книги «Команда його мрії», виданої до 60-річчя президента клубу Ігоря Суркіса. Потім модератор зустрічі Роман Бебех перевірив на знання історії виступів «Динамо» в порівняно молодому єврокубку журналістів – і на одне із запитань раніше за акул пера правильну відповідь дав Віталій Буяльський.

На питання про те, кого б він хотів побачити суперником своєї команди на цій стадії, наставник «біло-синіх» відповів, що був би не проти зустрітися з клубом із північної країни з суровою зимою та тривалою зимовою перервою в національній першості, яка перебуває у схожих з українськими командами умовах.

Віталій Буяльський заявив, що хотів би знову побачитись із римським «Лаціо» та спробувати помститися італійцям за виліт на стадії 1/8 фіналу минулого сезону.

Жереб на стадії 1/16 фіналу звів київське «Динамо» у протистояння з пірейським «Олімпіакосом».

Усі присутні зустріли результати жеребкування досить спокійно та стримано і загалом зійшлися на думці, що, хоча суперник – дуже достойний та відомий у Європі клуб, боротися та перемагати його треба.

«Маршрут до Греції нами вже прокладений, адже минулого року одразу після зимових зборів ми також летіли у Грецію на матч із АЕКом. Тож уже знаємо, куди летимо, де житимемо, на якому стадіоні гратимемо тощо. Зараз найголовніше – добре відпочити, підготуватися та зібрати інформацію про суперника. Наскільки я знаю, «Олімпіакос» перебуває не в найкращому своєму стані, хоча команда зіграна, із хорошою історією, і легко нам точно не буде, особливо у Греції» - прокоментував підсумки жеребкування Олександр Хацкевич.

«Загалом я задоволений жеребом. «Олімпіакос» - силова команда, тож нам важливо буде опустити м’яч униз, тому що боротися з ними вгорі важко» - відзначив Віталій Буяльський.

«До «Олімпіакоса» потрібно поставитися серйозно, відкинути всі враження від вдалих та невдалих матчів, залишивши їх у минулому сезоні, а в новий рік увійти з новими силами, відпочивши психологічно та морально. Матч-відповідь буде в Києві, а греки не дуже люблять мороз, тож усе має бути добре. Головне – пережити зимовий період одразу після міжсезоння, далі має бути легше, коли команда набере ігровий тонус, тож, сподіваюся, усе вийде» - поділився своїми думками про єврокубкову весну Олександр Заваров, який як ніхто знає особливості весняного футболу в нашій країні.

Отже, маємо першого суперника київського «Динамо» у 2019-му році. Тепер головне – як слід підготуватися до зустрічі з ним. Перший матч у Піреї відбудеться 14 лютого, матч-відповідь на «Олімпійському» - 21 лютого.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер