Жуніор МОРАЕС – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у липні!

Жуніор МОРАЕС – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у липні!

Вони слідували за одразу шістьма контрольними зустрічами, які в липні «Динамо» традиційно проводить на підготовчому зборі в Австрії.

Проте ці ігри є лише частиною тренувального процесу, й їхні результати не мають жодного значення, тому при визначенні найкращого гравця липня враховувалися лише офіційні зустрічі.

Це поєдинок за Суперкубок України проти донецького «Шахтаря» (0:2), а також матчі двох перших турів чемпіонату України – проти дніпродзержинської «Сталі» (2:1) та донецького «Олімпіка» (2:0).

Для деяких гравців ці матчі стали першими у футболці київського «Динамо», а хтось підняв свою рекордну планку за виступами у клубі.

Нагадаємо, що найкращого гравця місяця обирають уболівальники, які після кожної гри віддають свій голос за найкращого на їхню думку гравця конкретного матчу на офіційній сторінці Фан-клубу ФК «Динамо» Київ у соціальній мережі «Вконтакте». За підсумками місяця голоси, які отримав кожний гравець «біло-синіх», сумуються.

Отже, переходимо до трійки найкращих у серпні.

3-тє місце. Александар ДРАГОВИЧ

Апекс кілька разів потрапляв до рейтингу найкращих гравців місяця й минулого сезону, а за підсумками лютого-березня він був навіть визнаний найкращим.

Це дуже вагомий здобуток, враховуючи його позицію на полі – центральний захисник, адже, як правило, всілякі індивідуальні призи найчастіше дістаються гравцям лінії атаки.

Драговича вболівальники визнали найкращим у програному динамівцями поєдинку за Суперкубок проти донецького «Шахтаря». Загалом він провів два матчі без замін, а гру проти «Олімпіка» не дограв до завершення через дві жовті карточки, які автоматично перетворилася на червону.

Утім, на відміну від вилучення в тому ж матч Євгена Хачеріді, до попереджень Алекса у головного тренера команди Сергія Реброва не було жодних претензій – він їх отримав, зупиняючи небезпечні прориви суперників та страхуючи партнерів. Не було претензій, судячи з усього, й у вболівальників нашої команди.

2-ге місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО

А от для Андрія Ярмоленка потрапляння до списку найкращих гравців місяця – звична справа. Минулого сезону він п’ять разів із восьми визнавався найкращим за підсумками місяця. Та й у решті місяців він неодмінно потрапляв до трійки лауреатів.

Звісно, опинився у трійці Андрій, який заслужено є одним із улюбленців уболівальників, а також одним із лідерів команди, й цього разу.

Ярмоленко провів усі три липневі матчі без замін, в одному з них, проти донецького «Олімпіка», вийшов на поле в якості капітана команди. Він відзначився голом у цій грі, й цей гол виявився переможним. Також у пасиві Андрія одне попередження.

1-ше місце. Жуніор МОРАЕС

Найкращим гравцем липня доволі несподівано став літній новачок київського «Динамо», бразильський нападник Жуніор Мораес.

Таким чином, він повторив досягнення Дьємерсі Мбокані та Джермейна Ленса, яких на початку позаминулого сезону вболівальники також визнавали найкращими в перші ж місяці їхніх виступів за київське «Динамо».

Старт Жуніора в новій команді, у новому колективі, де його, за його ж словами, зустріли та прийняли дуже гостинно та дружньо, виявився успішним.

Пройшовши збір разом із командою, він із перших же матчів органічно вписався до гри команди, про що неодноразово казали та продовжують казати футбольні фахівці та експерти.

Звісно, велику роль у цьому відіграє довіра тренерського штабу, адже всі три матчі липня Мораес розпочинав у стартовому складі, будучи заміненим упродовж зустрічей. Він проявив себе у грі проти «Олімпіка», взявши безпосередню участь в обох взяттях воріт донеччан – спочатку відзначився гольовою передачею на Ярмоленка, а потім і забив свій перший гол у футболці легендарного клубу з берегів Дніпра.

Звісно, визнання найкращим у липні – це, скоріше, своєрідний аванс від уболівальників, хоча Мораес дійсно дуже добре виглядає на тлі команди, яка поступово входить у сезон, а її лідери поступово набирають форму. Але, найголовніше, що, схоже, це був лише початок, адже Жуніор не збирається зупинятися та продовжив у тому ж дусі вже у серпні.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Ще більше новин на офіційній сторінці київського «Динамо» у Facebook

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер