Андрій ШЕВЧЕНКО: «Такі матчі, як із Австрією, необхідні перед Євро»

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Такі матчі, як із Австрією, необхідні перед Євро»

- В грі з Естонією ми створили багато моментів, це дуже важливо. Ми значно покращили свою гру за останні два роки. В нашій команді є багато швидких і небезпечних гравців. Тепер на нас чекає гра з Австрією. У них є сильна команда. Саме такі матчі нам потрібні перед чемпіонатом Європи.

В Україні зараз завершуються останні приготування до Євро, люди тільки й говорять, що про чемпіонат Європи. Думаю, ми б відчували більший тиск, якщо б готувалися в Україні. Тут, в Австрії, ми далекі від стресів і журналістів. Ми спокійно готуємось і зростаємо як команда, - цитує Шевченка.

До речі за матчем з Естонією (4:0) спостерігав асистент головного тренера збірної Швеції Еріка Хамрена Петер Веттергрен, який відзначив гру Андрія.

- Вразив Шевченко, він усе ще фантастичний гравець. Відмінно читає гру, бачить поле, з відчуванням гола. Здивувало, що Блохін поставив його справа, хоча у тренера є з кого вибирати в атаці.

У цілому шведський розвідник зробив наступні висновки:

- У першому таймі була найкраща гра збірної України, починаючи з минулої осені, коли я почав за нею стежити, - каже Петер. - Хоча складно дати об'єктивну оцінку, тому що Естонія не запропонувала нічого надскладного.

* Джерела 
Про Динамо Киев із посиланням на sport.orf.at та Газета "Сегодня"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер