ФК «Динамо» (Київ) – товариство з обмеженою відповідальністю

ФК «Динамо» (Київ) – товариство з обмеженою відповідальністю

5 березня 2008 року в Києві відбулось чергове засідання акціонерів ВАТ ФК «Динамо» (Київ). На ньому, окрім інших питань, були прийняті необхідні рішення для зміни організаційно-правової форми господарювання. Після реєстрації документів у Печерській районній адміністрації, футбольний клуб змінив форму власності з ВАТ (відкрите акціонерне товариство) на ТОВ (товариство з обмеженою відповідальністю).

За словами першого віце-президента ТОВ ФК «Динамо» (Київ) Віталія Сівкова, нова організаційно-правова форма господарювання дозволить гнучко планувати зібрання засновників клубу і, значить, оперативно приймати важливі рішення: «Змінилась форма, а зміст залишався незмінним. Зміни в структурі ФК «Динамо» буду незначними. Ліквідовано посади віце-президента з питань футболу і спортивного директора. Тепер їх функції передано генеральному директору».

Починаючи з 1993 року ФК «Динамо» дотримується найвищих стандартів ведення бізнесу, публікуючи щорічні звіти фінансової діяльності. Для прикладу, у 2007 році загальні витрати становили 230 млн грн., доходи – 186 млн грн. Негативні показники – реалії ведення футбольного бізнесу в Україні в економічних умовах, що склалися. Незважаючи на них ФК «Динамо» продовжує розвивати інфраструктуру, інвестувати кошти в дитячо-юнацький футбол і ставить перед головною клубною командою незмінно високі цілі – перемагати в усіх турнірах.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер