ФК «Динамо» запросив поранених бійців АТО на матч із «Копенгагеном»

ФК «Динамо» запросив поранених бійців АТО на матч із «Копенгагеном»

На особисте запрошення президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса і почесного члена УЄФА Григорія Суркіса матч «Динамо» - «Копенгаген» відвідали поранені військовослужбовці, які проходять післяфронтову реабілітацію та яким за станом здоров'я можна було залишати межі госпіталю в супроводі волонтерів та представників клубу. Також керівництво клубу запросило воїнів із Київського центру допомоги військовим АТО, усього – більше 20-ти осіб.

Автобус київського «Динамо» доставив почесних гостей у VIP-ложу НСК «Олімпійський», де в комфортному скай-боксі вони дивилися гру 3-го туру групового етапу Ліги Європи.

Бійців запросили в лаунж-зони, а саме в скай-бокс, де в комфортних умовах, з частуваннями і напоями, вони змогли спостерігати за грою улюбленої команди. Багато хто з них є палкими прихильниками «Динамо», тому перебування на головній та найбільшій арені країни та ще й під час єврокубкового матчу подарувало хлопцям безліч позитивних емоцій і незабутніх вражень від гри, які вкрай важливі воїнам у період відновлення. Вони фотографувалися на фоні стадіону і скай-боксу, а також ділилися враженнями зі своїми близькими.

Перед грою до воїнів АТО заглянули Ігор і Григорій Суркіси. Почесні гості подякували героям за мужність і відвагу, побажали міцного здоров'я, найшвидшого одужання, сили, наснаги, удачі та миру в нашій країні, а також приємного перегляду матчу, особисто вручили пам'ятні сувеніри та приємні подарунки бійцям і волонтерам, серед яких книги, світшоти, шалики, футболки, клубна атрибутика, журнали, календарі, тощо.

Представники Фан-клубу на чолі з Сергієм Михайленком, які організували відвідування воїнами матчу, розповіли героям України про традиції «біло-синіх» і зробили невеликий екскурс у клубну історію киян.

Цього вечора наші герої знову стали душею і серцем «Динамо», активно підтримуючи команду в матчі.

- Хочу подякувати ФК «Динамо» за допомогу, адже так, як ви, нас не підтримує ніхто, - зазначила волонтер Наталія Юсупова. – Також дуже приємно регулярно отримувати подарунки від «Динамо» лежачим бійцям, які не можуть відвідувати матчі. Ми теж уболіваємо за команду під час матчів та від усього серця бажаємо вам удачі та лише перемог.

Футбольний клуб «Динамо» Київ і надалі буде підтримувати поранених бійців української армії, докладаючи максимум зусиль до їхньої якнайшвидшої реабілітації. А такі події назавжди залишаться в пам'яті щирих уболівальників київського «Динамо»!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер