Ігор СУРКІС: «Я думаю, нам до снаги вийти з групи в Лізі чемпіонів»

Ігор СУРКІС: «Я думаю, нам до снаги вийти з групи в Лізі чемпіонів»

- Як Ви оціните рівень суперників, з якими київському «Динамо» доведеться зустрітися на груповому етапі Ліги чемпіонів?

- Суперники дуже серйозні, особливо «Челсі», напевно, є фаворитом відразу, на папері. Але ми теж, я думаю, не будемо хлопчиками для биття, враховуючи, що ми вже два сезони не грали в Лізі чемпіонів. Потрібно набрати в себе ось цю музику та повітря Ліги чемпіонів та не бути, як кажуть, просто учасниками цього турніру. Ми набралися досвіду в Лізі Європи минулого сезону, команда зростає, команда мужніє й тому, я думаю, нам до снаги поборотися та вийти з цієї групи.

- Напевно, у команди буде особлива мотивація в майбутніх матчах?

- Ми разом із головним тренером команди Сергієм Ребровим будемо ставити перед гравцями конкретні завдання, підкріплені й із точки зору мотивації та фінансової складової, для того, щоб вийти з групи.

- Уболівальники вже зараз передчувають найцікавіші матчі й те чудове свято великого європейського клубного футболу, яке знову прийде на НСК «Олімпійський»...

- Безумовно, без уболівальників ми взагалі нічого не досягнемо. Я запевняю, що завдяки їхній підтримці ми можемо піднести, особливо на НСК «Олімпійський», чимало сюрпризів. Команда готова показати якісну гру для всіх, хто прийде її підтримати на майбутніх поєдинках у Лізі чемпіонів.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер