Кахіму Перрісу - 23! Вітаємо!

Кахіму Перрісу - 23! Вітаємо!

Сьогодні свій 23-й день народження відзначає ямайський легіонер нашої команди Кахім Перріс.

Кахім розпочинав футбольну кар'єру на батьківщині - у клубі "Кавалер", а в 2019 році перебрався до Європи, де виступав за словенські команди "Домжале", "Крка" та "Копер". У вищій лізі чемпіонату Словенії на рахунку Перріса 42 матчі, в яких він забив 11 голів і віддав 3 асисти.

На початку поточного сезону талановитий молодий вінгер перейшов до київського "Динамо", підписавши угоду на чотири роки з опцією продовження ще на рік. Дебютний матч у складі "біло-синіх" Кахім провів 2 жовтня 2022 року, вийшовши на заміну в виїзній зустрічі з "Минаєм". Загалом в активі ямайця шість появ на полі в футболці "Динамо" в чемпіонаті України та ще одна - у Лізі Європи.

Динамівець є гравцем національної збірної Ямайки, за яку дебютував у 2017 році та з того часу провів 6 ігор. Також виступав за юнацькі та молодіжну збірні своєї країни.

Вітаємо Кахіма з днем народження та бажаємо міцного здоров'я, невпинного прогресу та найвищих здобутків разом із нашою командою! Енергії, наснаги та перемог - як на футбольному полі, так і в житті! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер