На Олімпіаді зможуть виступити два динамівця

На Олімпіаді зможуть виступити два динамівця

У матчі п'ятого туру другого групового турніру олімпійського відбірного циклу збірна Марокко на виїзді поступилась Ефіопії 1:0. У складі марокканців увесь матч відіграв київський динамівець Бадр Каддурі.

Єдиний гол "Атласські леви" пропустили через неузгоджені дії оборонця та воротаря - у доданий арбітром час Амін Ербаті відправив м'яч у власні ворота. Поразка опустила команду Каддурі на третє місце у турнірній таблиці, але залишаються шанси посісти першу сходинку, яка дає право поїхати у серпні 2004 року у Афіни. Для цього необхідно 28 березня обіграти в Касабланці лідерів групи - ангольців, і сподіватися на нічию (або перемогу господарів) у матчі Уганда - Ефіопія.

Київські динамівці можуть бути представлені на головній спортивній події чотирьохліття двома гравцями - білорусом Сергієм Корниленко і марокканцем Бадром Каддурі. Для поїздки до Греції нашим північним сусідам необхідно потрапити до трійки призерів на молодіжному чемпіонаті Європи (кінець травня - початок червня), а марокканцям посісти перше місце у відбірній групі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер