Представники «Динамо» зустрілися із мером Брюсселя

Представники «Динамо» зустрілися із мером Брюсселя

Після двох матчів із французьким «Ліоном» у вівторок увечері делегація київського «Динамо» вирушила до Бельгії, де 15 липня проведе ще один товариський поєдинок з «Антверпеном». Сьогодні ж кияни у столиці Брюсселі зустрілися із представниками мерії міста.

Мер Брюсселя Філіп Клозе спільно з помічником, який відповідає за спортивний напрямок, провели прес-конференцію, на яку запросили представників «Динамо», зокрема, помічника головного тренера Олега Гусєва та менеджера з міжнародних питань ФК «Динамо» Анатолія Волка. Прес-конференція відбулася у мерії Брюсселя і пройшла не у традиційному вигляді, а у неформальному та нестандартному, а саме у форматі дружнього діалогу.

Філіп Клозе, який сам є футбольним уболівальником, зазначив, що йому приємно вітати ФК «Динамо» як флагмана українського футболу, який на даний момент є уособленням миру в Україні. Він поспілкувався з гостями, які від імені керівництва клубу та себе особисто подякували меру за теплий та гостинний прийом, завдяки якому вся динамівська делегація почувала себе, як удома, та запросили його на матч до Антверпену, щоб підтримати нашу команду.

Цікаво, що у будівлі, де проходила прес-конференція, був балкон, на якому збірна Бельгії у 2018 році святкувала третє місце на чемпіонаті світу. Мер Брюсселя запросив на нього динамівців як особливих і почесних гостей та побажав зустрітися у наступному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів з місцевим бельгійським клубом – «Юніон Сент-Жиллуа».

Олег Гусєв подякував меру, а також усій Бельгії та Європарламенту за фінансову та військову підтримку України у війні з російськими окупантами. Філіп Клозе зазначив, що Україна захищає не лише свої кордони, а й усього Європейського Союзу, тому бельгійці є братнім народом для України, адже країна приймає велику кількість українців, які втекли від війни. В одному лише Брюсселі перебуває 45 тисяч українців, а у всій Бельгії – ще більше.

 Учасники зустрічі зробили спільне фото на згадку, а присутні журналісти зібралися навколо учасників та знімали те, що відбувається.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер