«Разом до Перемоги»: PIT BULL та «Динамо» оголосили про продовження співпраці

«Разом до Перемоги»:  PIT BULL та «Динамо» оголосили про продовження співпраці

У липні 2022 року футбольний клуб «Динамо» та енергетичний бренд PIT BULL™ відзначили першу річницю співпраці та повідомили про намір і надалі підтримувати одне одного.

Минув рік від моменту підписання між «Динамо» (Київ) та енергетичним брендом PIT BULL™ угоди про співпрацю. У новому сезоні бренд, як і раніше, підтримуватиме команду ФК «Динамо» у чемпіонатах та матчах. У межах продовження співпраці передбачене розміщення на формі гравців логотипа бренду, представленість PIT BULL™ на стадіонах під час матчів клубу, а також запланована реалізація спільних соціальних проектів.

«Сьогодні співпраця з топовим українським футбольним клубом має для нас, як і для всієї України, особливе значення. Підтримка українських спортсменів, які представляють нашу державу на міжнародних аренах, показують незламність, силу, міць та боротьбу народу, є дуже вагомою. І для нашої компанії дуже важливо, що навіть у такий скрутний час два лідери – «Динамо» (Київ) та PIT BULL™ – об’єднують свої сили для досягнення найвищих результатів та нових перемог для України», – розповідає Юлія Руденко, бренд-менеджерка PIT BULL™.

«Ми вдячні нашому партнеру PIT BULL™ за рішення продовжити співпрацю та об’єднатися спільним бажанням – перемогти. Ми прагнемо показати всьому світу, що Україна – сильна, незламна та цілеспрямована держава. Ми хочемо дати можливість нашим уболівальникам бодай на півтори години повернутися до звичного життя, підтримуючи свою команду», – говорить Олексій Паламарчук, віце-президент із маркетингу ФК «Динамо» (Київ).

Енергетичний бренд PIT BULL™ розпочав співпрацю з київським ФК «Динамо» (Київ) у липні 2021, набувши статусу офіційного партнера клубу. За минулий спортивний сезон бренд підтримав виступ ФК «Динамо» у матчах VBET Ліги, Ліги Чемпіонів УЄФА, Суперкубка України та Кубка України, а також «Динамо»-U19 у Чемпіонаті юнацьких команд та Юнацькій лізі УЄФА. Також у лютому 2022 року PIT BULL™, з нагоди півріччя співпраці з ФК «Динамо» (Київ), оновив дизайн пакування напою, додавши на етикетку та бляшанку віжуал футболіста. Вінтажне чорно-біле фото та логотип «Динамо» прикрасили класичний ягідний PIT BULL™ Energy Drink, цитрусовий PIT BULL™ X та PIT BULL™ Extra Vitamin C, які представлені на полицях українських торговельних мереж.

ФК «Динамо» (Київ) є найпопулярнішим та найтитулованішим клубом України. За весь час існування динамівці виграли 29 чемпіонських титулів, 22 національні Кубки, 12 Суперкубків, 2 Кубки володарів кубків та Суперкубок УЄФА. «Динамо» дало світовому футболу цілу плеяду легендарних гравців, серед яких вихованці клубу, володарі «Золотого м’яча» Олег Блохін та Андрій Шевченко. Окрім досягнень першої команди, «Динамо» багато років займається розвитком дитячого футболу. Великими успіхами відзначилася юнацька команда «Динамо»-U19.

PIT BULL™ – це український енергетик високої якості за доступною ціною. Збалансований вміст кофеїну, таурину і натуральних соків дозволяє жити яскравим, активним і насиченим життям щодня. Цільова аудиторія PIT BULL™ – молодь із незалежним та нестандартним мисленням, що не визнає догм та авторитетів. Це неприборкані нонконформісти, що бажають завжди і всюди бути вірними своїм принципам та ідеалам.

Довідка

Група Компаній «Нові Продукти» – один із найбільших виробників напоїв і снеків в Україні. Компанія працює вже майже 20 років і входить до Реєстру найбільших платників податків країни.

ГК «Нові Продукти» виробляє такі відомі бренди як: EatMe, «Природне Джерело», SHAKE, NON STOP, PIT BULL, KING’S BRIDGE, REVO, APPS, «Жашківський Кабан», «Жашківське» та інші.

Перевірка якості продукції відбувається на всіх етапах виробництва та здійснюється у спеціальній атестованій лабораторії. На підприємстві впроваджена сертифікована інтегрована система менеджменту, управління якістю та безпекою харчових продуктів, яка базується на основі відповідності схемі сертифікації FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) – найсучаснішого визнаного світового стандарту безпеки.

Благодійний фонд «Нова Громада», який був створений ГК «Нові Продукти» у 2014 році, діє виключно за рахунок добровільних відрахувань від прибутку компанії.

Сайт: http://newproducts.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер