ДЮФЛУ. U16. 1/4 фіналу. Матч-відповідь. «Кривбас» (Кривий Ріг) - «Динамо» (Київ) – 4:6

ДЮФЛУ. U16. 1/4 фіналу. Матч-відповідь. «Кривбас» (Кривий Ріг) - «Динамо» (Київ) – 4:6

У матчі-відповіді чвертьфіналу ДЮФЛУ серед команд вікової групи U16 київське «Динамо» на виїзді зустрічалося з криворізьким «Кривбасом». Нагадаємо, у першому матчі, де господарями були кияни, наша команда перемогла із впевненим рахунком 5:1.

Виїзний поєдинок вийшов не менш видовищним та результативним. Глядачі побачили аж 10 забитих м’ячів, а динамівці перемогли з рахунком 6:4. Цікаво, що кияни протягом матчу чотири рази доводили свою перевагу у рахунку до двох м’ячів, і кожного разу господарям вдавалося скоротити відставання до мінімуму.

Вже до 10-ї хвилини кияни забезпечили собі комфортну перевагу у два м’ячі. Спочатку з першою спробою динамівців впорався воротар «Кривбаса», м’яч відскочив до Іваськіва, і той ударом з лінії штрафного майданчика спрямував сферу за призначенням. А через кілька хвилин захисник Вахіль підключився до подачі від кутової позначки й головою подвоїв перевагу своєї команди, замкнувши ближню стійку – 2:0.

У другій половині тайму господарям вдалося скоротити відставання у рахунку – Сердюк наважився на дальній удар з правого кута штрафного майданчика та свою нагоду не змарнував. Незабаром після цього гру довелося зупинити через повітряну тривогу. Коли вона поновилася, обидві команди до свистка на перерву не відзначалися – решту м’ячів суперники забили вже у другому таймі.

Щойно він розпочався, гості перехопили м’яч поблизу штрафного майданчика криворіжців. З першою спробою знову впорався Дударенко, але першим на добиванні опинився Бошкевич та головою добив м’яч у сітку – 3:1.

А після цього команди за чотири хвилини на двох забили три м’ячі, порадувавши уболівальників. «Кривбас» знову скоротив відставання у рахунку до мінімуму, коли з лінії воротарського майданчика відзначився Кушенко – на його перший удар зреагував Роєнко, а ось добиванню не зміг зарадити й він. Майже одразу Романюк після атаки правим флангом, подачі до штрафного майданчика та переведення м’яча трохи лівіше відгукнувся на передачу Андрейка та невідпорним ударом зблизька змусив капітулювати воротаря – 4:2. Втім, раділи наші хлопці недовго, адже господарі й цього разу не відпустили нашу команду далеко, і через хвилину один м’яч відквитали зусиллями Ліліченка, який ударом із меж штрафного майданчика спрямував м’яч по недосяжній для нашого воротаря траєкторії – 4:3.

Ще один м’яч кияни забили ближче до завершення поєдинку – партнер чудовою передачею з глибини поля вивів Гродзінського до воріт, той пробіг поміж двох захисників та з лівого кута воротарського майданчика зміг вразити дальній кут воріт – 5:3. Господарі відповіли голом з пенальті, який було призначено за те, що Вахіль порушив правила у власному штрафному майданчику – одинадцятиметровий удар реалізував Падерін – Биховченко, хоча напрямок удару вгадав, але до м’яча дотягнутися не зміг – 5:4.

Але останнє слово залишилося за нашими хлопцями – вже у компенсований час Сергієнко метрів з 15 встановив остаточний рахунок – 6:4 на користь «Динамо» U16, яке за сумою двох поєдинків проходить до півфіналу ДЮФЛУ.

ДЮФЛУ. U16. 1/4 фіналу. Матч-відповідь

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Динамо» (Київ) – 4:6 (1:2)

14.06.2024. Кривий Ріг. Стадіон «Спарта»

«Кривбас» (стартовий склад): 32.Дударенко, 7.Кононихін, 3.Татаров, 4.Пукліч, 19.Рюмін, 20. Сердюк, 2. Падерін, 15. Кушенко, 14.Ліліченко, 23.Карлаш, 10.Боднар.

«Динамо»: 1.Роєнко (31.Биховченко, 69), 5.Панімаш, 4.Вахіль, 19.Огороднік (33. Клим’юк, 67), 6.Шевченко, 22.Іваськів (16.Перкатюк, 61), 13.Федоренко (14.Такташов, 67), 10.Романюк (7.Марченко, 67), 18.Бошкевич (21.Щербак, 57), 15.Андрейко (17.Сергієнко, 67), 8.Гродзінський.

Голи: Сердюк (27), Кушенко (50), Ліліченко (53), Падерін (76, з пен.) – Іваськів (5), Вахіль (9), Бошкевич (44), Романюк (52), Гродзінський (69), Сергієнко (80+2)

Попередження: Гродзінський (15), Шевченко (24), Огороднік (41).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер