Андрій ЯРМОЛЕНКО: «На моєму місці Сергій також віддав би пас у тому епізоді»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «На моєму місці Сергій також віддав би пас у тому епізоді»

- Доволі важка гра, суперники дуже добре оборонялися. Добре, що вдалося наприкінці матчу вирвати перемогу.

- Сьогодні відбувся дебют у збірній твого партнера по команді Сергія Сидорчука. Як тобі з ним сьогодні гралося?

- Звичайно, мені з ним легко взаємодіяти, адже ми з ним добре знаємо один одного, знаємо сильні якості один одного. Сергій – молодець, він і в клубі зараз добре грає, й у збірній тільки дебютував, перша гра – й одразу гол. Можна лише похвалити його. Будемо сподіватися, що він буде так і надалі продовжувати.

- Цей гол можна назвати свого роду динамівською заготовкою?

- Я би так не казав, адже, граючи за збірну України, ми не ділимося на одноклубників, у нас є одна збірна та одна мета.

- У другому таймі Україна виглядала впевненіше. Вплинули заміни, або просто, нарешті, розгойдали суперника?

- У першому таймі було важко, тому що білоруси грали у п'ять захисників, а в нас був лише один нападник на полі. Було важко, оскільки вони мали в захисті кількісну перевагу. Мабуть, наш головний тренер побачив це, бо випустив другого нападника, й нам вдалося зрештою забити м'яч. А другий гол ми провели вже наприкінці гри завдяки контратаці.

- Сергій Сидорчук сьогодні – твій боржник. Що будеш вимагати від нього за гольовий пас?

- Можливо, виставитися (сміється). Насправді нічого не буду вимагати. Я думаю, якби він опинився в тій ситуації на моєму місці, то він би мені теж покотив м’яча. Мене багато критикували за те, що в останній грі чемпіонату з «Шахтарем» я не віддав пас у схожій ситуації, хоча я зізнався, що в тому епізоді просто не побачив партнера. Сьогодні побачив та віддав пас.  

- Чи важко було переключитися на збірну після такого виснажливого матчу, а також грати пліч-о-пліч із учорашніми суперниками по всеукраїнському дербі?

- У нас уже всі хлопці дорослі, багатьох викликають до збірної, тому всі звикли до такого графіку. Звичайно, десь день потрібен, аби відійти після важких ігор та налаштуватися. У нас було три дні на підготовку. Добре, що сьогодні перемогли, хоч було нелегко.

Ігор Бондаренко з Борисова

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

*фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер