Анна Прокопенко: «Працювати з різними тренерами – це досить цікавий і корисний досвід»

Анна Прокопенко: «Працювати з різними тренерами – це досить цікавий і корисний досвід»

Капітан жіночої команди «Динамо» Анна Прокопенко поділилася очікуваннями від кубкової зустрічі з «Пантерами». Гра відбудеться 26 серпня об 11:00 на Центральному стадіоні в Умані. 

- Як оцінюєш старт чемпіонату?

- Доволі непоганий початок, розпочали сезон з перемоги, це, безумовно, позитивний аспект і в психологічному плані. Нажаль, у рівній грі з «Дніпро-1» пропустили на перших хвилинах прикрий гол і не реалізували свої моменти. Хороша гра для роздумів і роботи над своїми помилками.

- Ви тиждень тому зустрічалися з «Пантерами» у грі чемпіонату, що можете сказати про суперників?

- «Пантери» - незручний суперник, який може створювати проблеми будь-якій команді за рахунок силової боротьби та швидких виходів в контратаку, завдяки довгим передачам вперед на форварда. Але однозначно «Пантери» нам під силу і ми це продемонстрували в минулому матчі.

- Скажи кілька слів про свою команду.

- Команда досить молода. Дівчата тільки другий сезон набираються досвіду гри на високому рівні. Про стабільність поки що рано говорити, адже тут і психологічна складова відіграє важливу роль як і в тренувальному процесі, так і під час ігор. Але варто відзначити самовідданість дівчат, рідше – характеру, за рахунок яких ми можемо досягати позитивних результатів на футбольному полі.

- Перед початком сезону в команді змінився тренер, як вам працюється з Володимиром Єфімако та його командою?

- Як на мене, то працювати з різними тренерами – це досить цікавий і корисний досвід. Адже у кожного своя методика, бачення, підхід. Володимир Олександрович – досвідчений тренер саме жіночих команд і помітно, що він «горить» своєю роботою. Завдяки цьому і злагодженій роботі з помічниками, у команді гарна атмосфера.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер