Чемпіонат серед жінок. «Динамо» - «Верес» - 1:0

Чемпіонат серед жінок. «Динамо» - «Верес» - 1:0

Чемпіонат України серед жіночих команд вийшов на фінішну пряму. У суботу, 25-го травня, відбулися матчі завершального, 10-го туру другого етапу. Нагадаємо, жіноча команда «Динамо» бореться за перше місце у другій шістці вищої ліги.

Підопічні Володимира Єфімака вдома, на полі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі приймали рівненський «Верес» та перемогли з рахунком 1:0. Долю матчу вирішив єдиний гол, який наші дівчата провели на самому початку поєдинку.

Ледь не у першій же акцентованій атаці господарі повели у рахунку. До взяття воріт призвело стандартне положення, призначене в районі правого краю штрафного майданчика. Ганна Мирончук виконала прямий удар у площину воріт, але м’яч прийняла на себе поперечина, виручивши гостей. Але найкраще з усіх розібралася у ситуації Аделіна Намазова, яка з близької відстані головою вразила вже порожні ворота – 1:0.

Надалі рівнянки доклали максимальних зусиль, щоб зрівняти рахунок, але зробити це не зуміли.

Таким чином, команда «Вереса» зуміла уникнути прямого вильоту із вищої ліги і тепер зіграє у матчах плей-офф за право зберегти своє місце в елітному дивізіоні. А «Динамо» посіло друге місце у другій шістці, адже у паралельному матчі головний конкурент киянок «Дніпро-1» переміг «Пантери» з рахунком 6:0 та очолив турнірну таблицю.

Вища ліга. Другий етап. 10 тур

«Динамо» - «Верес» - 1:0 (1:0)

25.05.2024. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Карбань - Мирончук, Намазова, Сікорська, Горулько, Словак (Федосенко, 82), Прокопенко, Кравець, Шевцова (Піпченко, 70), Мироненко, Кабанова (Супрядкіна, 70)

«Верес»: Снігур - Шелест (Мазурець, 90), Баліна (Деркач, 46), Розлуцька, Котовець, Городецька, Забитівська, Веремейчук, Нездюр, Ляхович (Сухоряба, 82), Боротюк (Руда, 63)

Гол: Намазова (3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер