Анна Прокопенко: «Високий пресинг змусив суперника помилятися, чим ми скористалися»

Анна Прокопенко: «Високий пресинг змусив суперника помилятися, чим ми скористалися»

Півзахисниця жіночої команди «Динамо» Анна Прокопенко в інтерв'ю офіційному сайту киян поділилася емоціями від поєдинку з «Маріуполем» (3:0).

– Для нас гра видалась результативною. Намагались виконувати установку тренера, не без помилок, але реалізували свої моменти. Хотілось би подякувати дівчатам з «Маріуполя» за гру. 

– Незважаючи на досвід суперника, вам удалося не просто обіграти «Маріуполь», а й не давати їм створити свої моменти. Із якою установкою виходили на поле?

– Перевести гру на половину суперника, грати першим номером, високо пресингувати, вскривати зони та проводити швидкі атаки. 

– На що робили акцент при підготовці до матчу з маріупольською командою?

– На тренуваннях більше робили акцент на «своїй грі» - правильні переміщення, швидка робота з м’ячем, «перевертати» гру та агресивно діяти в атаці. 

– Здалося, що «Маріуполь» не надав вам особливого клопоту, але чи так це було насправді?

– Не зважаючи на те, що «Маріуполь» в минулому матчі втратили ключових гравців, команда діяла досить організовано і створювала небезпеку біля наших воріт. Тому я не можу сказати, що гра для нас була легкою. 

– Ви забили свій фірмовий гол з дальньої дистанції – прокоментуйте епізод із взяттям воріт.

– Те, що вимагав від нас тренер: високий пресинг змусив суперників помилитись, чим ми і скористались. Після перехоплення - передача в зону, де в мене було багато вільного простору для удару. 

– Який ваш подальший графік роботи?

– Сьогодні вихідний, у вівторок вже починаємо підготовку до наступного матчу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер