Аріна Кравець: «Не вистачило реалізації»

Аріна Кравець: «Не вистачило реалізації»

Авторка гола у ворота «Ладомиру» поділилася враженнями від гри.

- Які в тебе враження від гри з «Ладомиром»?

- Гра була інтенсивна, боротьба до останніх хвилин. Не дуже вдалий старт поєдинку від нашої команди, але добре, що ми не опустили руки та відігралися.

- Які враження від команди-суперниці?

- «Ладомир» – непростий суперник, особливо коли грають удома. Клуб виховав багато талановитих дівчат, гравців національної збірної та має сильних лідерів.

- Як вважаєш, це здобуте очко або втрачені два, адже команда зуміла відігратися після 0:2?

- Ми почали користуватися слабкими сторонами суперника, зрівняли рахунок, але могли спокійно дотискати та переламувати хід зустрічі на нашу користь. Не вистачило реалізації.

- Чи пам'ятаєш свій гол?

- Так, Катерина Кукса побачила моє відкриття і віддала гарну передачу, я не стала затягувати, вдалося перехитрити захисників і вдало пробити. До речі, присвятила цей м'яч нашому капітану, сподіваюся скоро побачимо її на футбольному полі, після травми.

- В останніх двох іграх забивають ваші новачки, твоя думка про нових гравців вашої команди?

- Це дуже яскраві та емоційні моменти, коли молоді гравці забивають такі важливі м'ячі, і це велика заслуга тренерського штабу за довіру нашим новачкам. Хочеться вірити, що дівчата і надалі будуть отримувати досвід і прогресувати.

- У чемпіонаті пауза триватиме майже місяць, як плануєш провести «відпустку»?

- У нас невелика пауза у тренувальному процесі, тому довго один за одним сумувати не будемо.  Планую відпочити та попрацювати над покращенням ігрових якостей. Ну і трішки присвятити час навчанню. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер