Браун ІДЕЙЄ: «Я вірю, що якщо ми зіграємо в наш найкращий футбол, ми здатні пройти «Бордо»

Браун ІДЕЙЄ: «Я вірю, що якщо ми зіграємо в наш найкращий футбол, ми здатні пройти «Бордо»

- У французькій Лізі 1 ти тричі грав проти «Бордо» і забив у цих матчах 3 м'ячі. Чи можна сказати, що жирондинці є для тебе зручним суперником?

- «Бордо» - це дуже хороша команда. У її складі є і мої друзі, з якими я грав разом у складі «Сошо». «Бордо» - великий клуб, що він неодноразово доводив своїми виступами в Лізі 1. Я радий, що мені вдалося забити не один м'яч такому супернику.

- Звернімося до твоїх особистих відносин з «Бордо». У травні 2011го року «Сошо» розгромив жирондинців на «Шабан-Дельма» з рахунком 4:0. У тому матчі ти оформив дубль. Будеш намагатися повторити той результат на арені «Бордо» вже з «Динамо»?

- Я впевнений, що в Бордо на нас чекає велика гра. Жирондинці добре мене знають, і вони чудово обізнані про мої здібності. Але і я знаю практично всіх гравців їхньої команди, за винятком хіба що кількох новачків. З деякими з них я навіть товаришую.

- У «Сошо» ти працював із нинішнім наставником «Бордо» Франсисом Жийо...

- Так, я чудово знайомий із їхнім нинішнім наставником, Франсисом Жийо, адже я грав у «Сошо» якраз під його керівництвом. Він прекрасно зі мною знайомий, знає чого від мене очікувати, знає мої найкращі якості. Так що в «Бордо» на нас чекає захоплюючий поєдинок!

- Як у цілому оціниш перспективи «біло-синіх» у повторній грі у Франції?

- Я гадаю, що нинішнє протистояння є відмінною можливістю для київського «Динамо» показати все, на що ми здатні. Нам під силу перемогти будь-якого суперника. Я вірю, що якщо ми зіграємо в наш найкращий футбол, ми здатні пройти «Бордо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер