Чемпіонат серед жіночих команд. «Динамо» - «ЕМС-Поділля». Прев’ю матчу

Чемпіонат серед жіночих команд. «Динамо» - «ЕМС-Поділля».  Прев’ю матчу

У понеділок, 17 жовтня, жіноча команда київського «Динамо» проведе матч 5-го туру у Вищій лізі України сезону-2022/2023. 

Суперником «біло-синіх» стане «ЕМС-Поділля» з Вінниці. Після чотирьох стартових турів «Динамо» розташувалося на 5 місці в турнірній таблиці з 6-ма очками в активі (2 перемоги, 2 поразки, різниця м'ячів 4:12). Вінничанки йдуть на 9 позиції (2 поразки, 1 перемога, різниця м'ячів 3:4). 

Поєдинок відбудеться на стадіоні «Княжа-Арена» у Щасливому, початок – о 14.00. 

«Динамо» (Київ) 

За підсумками Першої ліги України, в якій киянки посіли перше місце у групі А, динамівки пройшли до Вищої ліги. Підопічні Володимира Пятенка провели якісну підготовку до старту сезону у місті Хирів та у Києві, чергуючи тренування з контрольними матчами. 

У першому турі киянки здобули вольову перемогу у матчі з «Колосом» (2:1). Дубль на свій рахунок записала нападаюча Анастасія Дружченко. Другий поєдинок у сезоні став справжньою перевіркою на міцність – «Динамо» на виїзді зустрілося з багаторазовими чемпіонками України та учасницями жіночої Ліги чемпіонів полтавської «Ворсклою». «Біло-сині» поступилися своїм суперницям із рахунком 1:5. На останніх хвилинах зустрічі гол забила півзахисниця Анна Прокопенко. У третьому турі чемпіонату «біло-сині» зустрілися з постійним учасником Вищої ліги «Ладомиром» із Володимира-Волинського. Поєдинок видався яскравим на події, з безліччю гольових моментів та боротьбою на футбольному полі. Перемогу киянкам приніс гол 17-річної захисниці Тетяни Бондаренко. Четвертий матч у сезоні проти лідера чемпіонату «Кривбасу» видався непростим. Підопічні Володимира Пятенка пропустили 6 м'ячів. 

«ЕМС-Поділля» (Вінниця)

«ЕМС-Поділля» – постійний учасник Вищої ліги, срібний призер Першої ліги України (2019). 

Вінницька команда розпочала сезон із поразки від «Дніпра-1» (1:2). У третьому турі чемпіонату «ЕМС-Поділля» відчули смак перемоги, впевнено обігравши київський «Атекс», а у наступному поєдинку з «Шахтарем» команда Олександра Дудника знову зазнала поразки (0:2). Зазначимо, що вінничанки мають одну гру в запасі з «Пантерами». 

Суддівська бригада 

Головний арбітр - Кваша А.М. (Київська обл.) 

Помічники – Лапта О.М. (Харків), Сидоренко В.В. (Запоріжжя) 

Четвертий арбітр - Усова К.І. (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу – Родіоненко М.В. (Київська обл.) 

Останній матч між командами 

Команди раніше не зустрічалися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер