Чемпіонат серед жіночих команд. 3-й тур. «Динамо» - «Ладомир». Прев’ю матчу

Чемпіонат серед жіночих команд. 3-й тур. «Динамо» - «Ладомир». Прев’ю матчу

У неділю, 25 вересня, жіноча команда київського «Динамо» проведе матч 3-го туру у Вищій лізі України сезону-2022/2023.

Суперником «біло-синіх» стане «Ладомир» із Володимир-Волинського. Після двох турів команди, набравши по три очки, розміщуються поряд у турнірній таблиці, займаючи п'яте та четверте місця відповідно.

Поєдинок відбудеться на одному з полів клубної бази у Віті-Литовській, початок о 16:00.

«Динамо» (Київ)

За підсумками Першої ліги України, в якій киянки посіли перше місце у групі А, динамівки пройшли до Вищої ліги. Підопічні Володимира Пятенка провели якісну підготовку до старту сезону в місті Хирів та в Києві, чергуючи тренування з контрольними матчами.

У першому турі киянки здобули вольову перемогу в матчі з «Колосом» (2:1). Дубль на свій рахунок записала нападник Анастасія Дружченко. Другий поєдинок у сезоні став справжньою перевіркою на міцність – «Динамо» на виїзді зустрілося з багаторазовими чемпіонками України та учасницями жіночої Ліги чемпіонів полтавською «Ворсклою». «Біло-сині» поступилися своїм суперницям із рахунком 1:5. На останніх хвилинах зустрічі гол забила півзахисник Ганна Прокопенко.

«Ладомир» (Володимир-Волинський)

Інформації щодо підготовки «Ладомира» не було. «Ладомир» – постійний учасник Вищої ліги. На момент зупинки минулого сезону команда була на 6-му місці. Перед сезоном склад команди зазнав серйозних змін, із колективу минулого сезону залишилося 5 гравців.

У першому турі волинянки впевнено обіграли «Атекс» (8:0). Хет-трик оформила футболістка збірної України Вікторія Гірин, дубль на рахунку Божени Дуб та Анастасії Довганик, також гол забила Вероніка Борковська. У другому турі «Ладомир» поступився «Шахтарю» (2:3). У волинянок забивали Вікторія Гірин та Мирослава Невар.

Суддівська бригада:

Арбітр — Тельбух Л.В. (Дніпро)

Асистенти арбітра — Резнік А.Ю. (Київська обл.), Голіяк І.В. (Миколаївська обл.)

Четвертий арбітр — Тищенко А.М. (Слов’янськ)

Спостерігач арбітражу — Якименко О.В. (Київ).

Останній матч між командами

Раніше «Динамо» та «Ладомир» не зустрічалися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер