Чемпіонат серед жінок. «Динамо» - «Маріуполь» 8:0. Звіт про матч

Чемпіонат серед жінок. «Динамо» - «Маріуполь» 8:0. Звіт про матч

У 3-му турі другого етапу вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд «Динамо» на клубній тренувальній базі приймало «Маріуполь».

Киянки посідали друге місце у другій групі чемпіонату і восьме загалом, у той час, як гості є аутсайдером чемпіонату, набравши лише 3 очки у 13 матчах. Тож динамівки підійшли до гри у статусі фавориток, що і почали доводити на полі з перших хвилин.

Рахунок у грі був відкритий на 17-й хвилині. Гол вийшов трохи курйозним та вболівальникам футболу зі стажем міг надати гол Андрія Шевченка у ворота Філімонова за збірну України. Анна Прокопенко виконала штрафний удар метрів з 40-ка майже від бокової лінії. Голкіпер «Маріуполя» помилилась на виході, не втримала м’яч у руках, намагаючись його зафіксувати, та буквально закинула у власні ворота.

На 21-й хвилині Прокопенко подвоїла рахунок у дуже схожій манері. Знову штрафний удар, тільки цього разу трохи ближче до воріт. І знову Анна перекинула голкіперку, яка вийшла з лінії воріт. 2:0 – такий рахунок протримався до перерви. Хоча у компенсований до першого тайму час після навісу з кутового у виконанні Прокопенко та удару головою Анастасії Степанець м’яч влучив у стійку воріт.

У другому таймі динамівки взагалі не мали ніяких проблем. На 53-й хвилині після навісу зі штрафного та подальшого пасу головою Кабанова ударом з близької відстані забила третій гол.

Далі Кравець замкнула простріл з правого флангу, Степанець реалізувала пенальті, все та ж Кравець перекинула голкіпера гостей та довела рахунок до 6-0. На цьому динамівська команда не зупинилась та забила ще двічі.

8-0 - дуже впевнена та красива перемога для «Динамо»!

«Динамо» - «Маріуполь» - 8:0

13.04.2024. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Карбань (Кулик, 66), Мирончук, Степанець, Намазова, Шевцова (Горулько, 66), Прокопенко (Супрядкина, 84), Сікорська (Федосенко, 72), Кравець, Кукса, Мироненко, Кабанова (Щербак, 84)

«Маріуполь»: Голик (Сорока, 63), Крук, Кузенкова, Якімова, Кайдаловська (Паламарчук, 80), Полухіна, Тарсукова, Юзва, Бенедік (Куліченко, 80), Куницька, Ярова (Руденко, 72)

Голи: Прокопенко (17, 21), Кабанова (53, 77), Степанець (65, з пенальті), Кравець (63, 69), Мирончук (90)

Попередження: Кайдаловська (20), Якимова (87)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер