Чемпіонат серед жінок. «ЕМС-Поділля» - «Динамо» - 2:1

Чемпіонат серед жінок. «ЕМС-Поділля» - «Динамо» - 2:1

Жіноча команда «Динамо» продовжує боротьбу за перше місце у другій шістці вищої ліги. Чемпіонат виходить на свою фінішну пряму, і наша команда проводить завершальні тури.

У неділю, 19-го травня, в рамках 9-го туру другого етапу чемпіонату України серед жінок наша команда зустрічалася з вінницьким «ЕМС-Поділля». На жаль, підопічні Володимира Єфімака поступилися з рахунком 1:2.

Перша половина поєдинку складалася вдало для нашої команди. Динамівок вивела уперед капітан Ганна Прокопенко, яка наважилася на дальній удар з лінії півкола перед штрафним майданчиком та влучила під поперечину – 0:1.

Але у другому таймі суперниці зуміли не лише відігратися, а й вийти уперед. Спочатку Олена Марценюк отримала м’яч на правому краю штрафного майданчика, змістилася до кута воротарського та завдала удару точно у дальній кут воріт – 1:1.

Другий гол у ворота «Динамо», який приніс перемогу господарям, гравці «ЕМС-Поділля» провели незадовго до фінального свистка. На 82-й хвилині відзначилася Наталія Чурікова, яка отримала передачу метрах в 19 від воріт та завдала удару з півкола перед штрафним майданчиком точно у праву «дев’ятку» - 2:1.

Таким чином, за тур до завершення сезону киянки втратили лідерство у другій шістці та відстають від головного конкурента, команди «Дніпро-1», на два очки. Відзначимо, що дніпряни перемогли рівненський «Верес» (2:0). Наступний, заключний, матч динамівки проведуть вдома проти «Вереса» наступної суботи, 25 травня.

Вища ліга. Другий етап. 9 тур

«ЕМС-Поділля» - «Динамо» - 2:1 (0:1)

19.05.2024. Вінниця. НТБ «Нива»

«ЕМС-Поділля»: Барабаш, Бордюг, Левчук, Нікітюк, Новак (Яськова, 46), Петросян (Носко, 78), Чурікова, Дерев'янко (Руденко, 59), Бондарєва, Марценюк, Смеречинська (Дармороз, 90)

«Динамо»: Карбань, Намазова, Шевцова, Мирончук, Горулько, Сікорська, Прокопенко, Кравець, Запорожець (Словак, 61), Мироненко, Кабанова

Голи: Марценюк (53), Чурікова (82) — Прокопенко (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер