Чемпіонат серед жінок. «Ладомир» - «Динамо» - 2:2

Чемпіонат серед жінок. «Ладомир» - «Динамо» - 2:2

У 8 турі вищої ліги чемпіонату України серед жінок динамівки зустрілися у Володимирі з місцевим «Ладомиром».

Перед грою суперники були сусідами по турнірній таблиці, які б’ються за потрапляння до першої шістки, тобто чемпіонської групи.

Рахунок вже на 9-й хвилині відкрили господарки поля – Софія Коновалова обіграла на лівому фланзі двох суперниць та перевела м’яч у район дальньої стійки, звідки Вікторія Гірин пробила влучно. В середині тайму відзначилась вже Коновалова, замкнувши ударом у порожні ворота простріл Гірин з правого флангу.

Динамівки досить швидко скоротили відставання в рахунку – Аріна Кравець замкнула передачу з глибини від Катерини Кукси. А в середині другого тайму рахунок став рівним:  Ананстасія Степанець, виконуючи штрафний удар з центрального кола, відправила м’яч майже до воріт, де його прийняла та відправила у ворота 15-річна Влада Кабанова, яка ще жодного матчу не провела у стартовому складі «Динамо». У підсумку – бойова нічия 2:2, яка залишає динамівок на 6-му місці турнірної таблиці з відставанням у два очки від «Ладомиру».  

Чемпіонат України серед жіночих команд. Вища ліга. 8 тур

«Ладомир» - «Динамо» - 2:2

08.10.2023. Володимир. Стадіон «Олімп»

«Ладомир»: Новікова, Гірин (к), Ігнатенко, Чередниченко, Савкіна, Довганик (Котельчук, 84), Невар (Дуб, 84), Гладун, Єфімчук, Коновалова (Коротчук, 58), Борковська.

«Динамо»: Кулик, Степанець, Бондаренко, Бабюк, Сікорська (Горулько, 76), Запорожець (Словак, 65), Кукса (Кабанова, 65, Мирончук, 90), Мироненко, Шевцова, Чайка (к), Кравець.

Голи: Гірин (9), Коновалова (20) – Кравець (32), Кабанова (71).

Попередження: Стець (12) – Бабюк (90+4) 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер