Чемпіонат серед жінок. «Маріуполь» - «Динамо» - 1:4

Чемпіонат серед жінок. «Маріуполь» - «Динамо» - 1:4

Жіноча команда «Динамо» продовжує боротьбу за перше місце у другій шістці вищої ліги. У минулому турі киянки поступилися «Дніпру-1», який наразі є головним конкурентом нашої команди у боротьбі за почесне сьоме місце. 

«Дніпро-1» у 8-му турі другого етапу втратив очки, тож динамівки у разі перемоги у цьому турі мали нагоду повернутися на лідируюче місце у другій групі. 

Суперницями «Динамо» у звітному турі був аутсайдер чемпіонату «Маріуполь», який динамівки нещодавно перемогли з рахунком 8:0. 

Рахунок було відкрито вже на 10-й хвилині, автором голу стала Аріна Кравець. Суперниці зуміли відігратися під завісу першого тайму, проте самому на початку другої половини гри киянки завдяки голу Дар’ї Горулько знову вийшли вперед. 

Третій гол у ворота «Маріуполя» на 70-й хвилині забила капітан і кращий бомбардир «Динамо» Анна Прокопенко, забивши свій 10-й гол у чемпіонаті. А крапку у грі встановила Аріна Кравець, оформивши дубль. На рахунку Аріни вже 9 голів у поточному сезоні, один із них – у кубковій грі. Свої голи та перемогу у День матері гравчині присвятили матерям.

За два тури до завершення сезону киянки лідирують у другій шістці, випереджаючи «Дніпро-1» на одне очко. Наступний матч динамівки проведуть на виїзді проти вінницького «ЕМС-Поділля».

Вища ліга. Другий етап. 8 тур

«Маріуполь» - «Динамо» - 1:4

12.05.2024. НТБ «Динамо»

«Маріуполь»: Кулаковська, Крук, Куліченко, Кузенкова, Якимова, Полухіна (к), Тарсукова, Юзва, Куницька, Паламарчук, Кушнір (Ярова, 75)

«Динамо»: Кулик (Харченко, 87), Намазова, Шевцова, Горулько (Супрядкіна, 82), Мирончук, Сікорська (Піпченко, 87), Прокопенко (к), Кравець, Запорожець (Кукса, 75), Мироненко (Федосенко, 75), Кабанова. 

Голи: Паламарчук (37) – Кравець (10), Горулько (48), Прокопенко (70), Кравець (81)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер