Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «Дніпро-1» – 2:3

Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «Дніпро-1» – 2:3

У рамках 7-го туру 2-го етапу чемпіонату України серед жінок київське «Динамо» приймало на полі тренувальної бази у Віті-Литовській «Дніпро-1» з міста Дніпро. Поєдинок вийшов дуже напруженим та безкомпромісним, адже жодна з команд не хотіла поступатися. У підсумку, він завершився перемогою гостей з рахунком 3:2. Але зазначимо, що з 23-ї хвилини киянки грали в меншості.

На початку поєдинку активніше діяли динамівки, які достатньо швидко повели у рахунку. Вже на 4-й хвилині наші дівчата вкинули аут, доставили м’яч до штрафного майданчика, звідки Мироненко поцілила в дальню «дев’ятку» - 1:0. Зрівняти результат гостям вдалося після вилучення Степанець, яка не за правилами зупинила суперницю поблизу власного штрафного майданчика.

Окрім червоної картки, наша команда ще отримала й небезпечний штрафний у свої ворота: після удару Левицької наш воротар Кулик зіграла невпевнено, але зіграти на добиванні ніхто не зміг, і наші захисниці вибили м’яча на кутовий. Втім, розіграш цього стандартного положення призвів до навісу до штрафного майданчика та влучного удару Борисюк, яка вистрибнула вище за усіх та поцілила у ворота - 1:1.

Решту м’ячів команди забили вже після перерви, причому в другій половині тайму. Після чергового кутового та навісу до штрафного майданчика Аілінкий влучним ударом головою вивела свою команду уперед – 1:2. А майже через 10 хвилин після атаки правим флангом Левицька наважилася на потужний удар з-за меж штрафного майданчика та свою нагоду не змарнувала – 1:3.

У час, що залишився до фінального свистка, господарки змогли відіграти один м’яч: на другій компенсованій хвилині Мирончук чудово виконала штрафний удар, і м’яч по неймовірній траєкторії опинився в лівому верхньому куті воріт. У цьому моменті допомогла також і Намазова, яка намагалася зіграти на добиванні, дезорієнтувала воротаря суперниць, але м’яч не дістала – 2:3.

Свій наступний матч у рамках 8-го туру чемпіонату України серед жінок наша команда проведе у п’ятницю, 10-го травня, на виїзді проти «Маріуполя».

Чемпіонат України серед жінок, 2-й етап, 7-й тур

6.05.2024. Віта-Литовська, НТБ «Динамо» (Київ)

«Динамо» – «Дніпро-1» – 2:3 (1:1)

«Динамо»: Кулик, Степанець, Намазова, Горулько, Мирончук, Сікорська, Мироненко, Прокопенко, Кравець, Шевцова, Кабанова (Кукса, 39; Запорожець, 76).

Голи: Мироненко (4), Мирончук (90+2) – Борисюк (24), Аілінкий (70), Левицька (79)

Вилучення: Степанець (23).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер