Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «ЕМС-Поділля» 1:2

Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «ЕМС-Поділля» 1:2

Чорна смуга динамівок, на жаль, продовжується. У черговому матчі вищої ліги жіноча команда програла вдома «ЕМС-Поділля» з Вінниці.

Гості відкрили рахунок вже на 4-й хвилині. Гравчині «Динамо» помилилися при виході з оборони, суперниці перехопили м'яч, після навісу та передачі далі нападниця «ЕМС-Поділля» Олена Марценюк з близької відстані завдала точний удар.

У другому таймі динамівкі діяли більш агресивно в атаці, що призвело до взяття воріт гостей. На 60-й хвилині після навісу з правого флангу Катерина Куса ударом головою зрівняла рахунок.

Але вже через чотири хвилини гості знову забили. Ще одна проста помилка (цього разу у центрі поля) призвела до розрізного пасу, потім виходу сам на сам та точного удару Ганни Смеречинської.

Грати залишалось ще біля пів години, але нічого особливо небезпечного обидві команди вже не створили, отже матч завершився з переможним рахунком для вінницької команди.

Чемпіонат України серед жінок, 5-й тур

«Динамо» – «ЕМС-Поділля» 1:2

Голи
: Кукса (60) - Марценюк (4), Смеречинська (64)

«Динамо»: Карбань, Шевцова, Бабюк, Бондаренко (Запорожець, 76), Степанець, Сікорська (Дружченко, 58), Горулько (Мирончук, 46), Кукса, Кравець (Кабанова, 85), Чайка (кап), Мироненко

«ЕМС-Поділля»: Барабаш, Бордюг, Нікітюк, Яськова, Боровська, Ізотова, Петросян, Чурікова (кап), Бондарєва, Марценюк (Сенькова, 77), Смеречинська (Новак, 90)

Попередження: Чайка (88) - Петросян (51), Марценюк (54), Смеречинська (70)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер