Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «ЕМС-Поділля» – 5:0

Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «ЕМС-Поділля» – 5:0

У рамках 4-го туру 2-го етапу чемпіонату України серед жінок київське «Динамо» приймало на полі тренувальної бази у Віті-Литовській вінницький «ЕМС-Поділля».

Доволі швидко підопічним Володимира Єфімако вдалося вийти вперед. На 13-й хвилині пройшла атака лівим флангом, пішла передача до штрафного майданчика, там Мироненко притримала м’яч та відкинула на лінію штрафного майданчика, звідки Прокопенко «парашутом» закинула у ворота – 1:0.

На 28-й хвилині м’яч удруге побував у воротах гостей після точного удару головою Кравець, однак арбітр не зарахувала гол через офсайд у гравчині «Динамо».

Подвоїти свою перевагу динамівкам вдалося на 61-й хвилині. Кравець пройшла по лівому флангу, виконала силову подачу, а Кабанова, перебуваючи на лінії воротарського майданчика, вдало підставила ногу та переправила м’яча до сітки воріт – 2:0.

До великого рахунок довела Кравець на 75-й хвилині. Аріна обікрала захисницю майже в центрі поля, вийшла до воріт, на своєму шляху обігравши кількох опоненток, та пробила точно в кут із меж штрафного майданчика – 3:0.

Ще один м’яч побував у воротах гостей 86-й хвилині. Кравець змістилася з правого флангу до центру, віддала на Мирончук, а та в дотик вивела до воріт Дар’ю – нападниця точно пробила в кут – 4:0.

Здавалося, що це вже буде остаточний рахунок. Однак перед самим фінальним свистком ще відзначилася Намазова, замкнувши головою подачу з кутового – 5:0.

Чемпіонат України серед жінок, 2-й етап, 3-й тур

18.04.2024. Віта-Литовська, НТБ «Динамо» (Київ)

«Динамо» – «ЕМС-Поділля» – 5:0

«Динамо»: Кулик, Горулько (Супрядкіна, 85), Намазова, Степанець, Мирончук, Прокопенко (Федосенко, 84), Сікорська (Запорожець, 64), Кравець, Кукса (Шевцова, 72), Мироненко, Кабанова.

Голи: Прокопенко (13), Кабанова (61), Кравець (75), Запорожець (86), Намазова (90+3).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер