Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «Колос» – 1:3

Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «Колос» – 1:3

У рамках 11-го туру чемпіонату України серед жіночих команд київське «Динамо» приймало на власній НТБ у Віті-Литовській ковалівський «Колос».

Відкрити рахунок підопічним Володимира Єфімако вдалося на 33-й хвилині. Кабанова виконала штрафний удар метрів із 25-ти, і м'яч, пролетів повз стінку, залетів у кут воріт від рук голкіпера.

Відігралися суперниці перед самою перервою, і так само результативним став штрафний удар. До м'яча підійшла Соломаха, і відправила м'яч у верхній кут воріт – навіть стрибок Карбань не допоміг.

У середині другого таймі «біло-сині», на жаль, пропустили двічі. Спочатку арбітриня призначила пенальті за фол під час подачі з кутового, і капітан «Колоса» Іванишин із другої спроби реалізувала 11-метровий, а згодом Майбородіна замкнула простріл від лицьової лінії після проходу партнерки по правому флангу, і до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

У підсумку, 1:3 – поразка «Динамо» в останньому турі перед зимовою паузою. На відпочинок підопічні Володимира Єфімако вирушають, посідаючи восьме місце в турнірній таблиці з 12 очками в доробку.

Чемпіонат України серед жінок. 11-й тур

«Динамо» – «Колос» – 1:3 (1:1).

«Динамо» (стартовий склад): Карбань, Горулько, Степанець, Бондаренко, Шевцова, Прокопенко, Чайка, Кравець, Кукса, Мироненко, Кабанова.

Голи: Кабанова (33) – Соломаха (45+3), Іванишин (66, пен.), Майбородіна (69).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер