Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «Маріуполь» 0:0. Звіт про матч

Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» – «Маріуполь» 0:0. Звіт про матч

У суботу, 9 вересня, відбувся матч 5-го туру чемпіонату України серед жінок між київським «Динамо» та «Маріуполем».

Динамівки вважалися фаворитом цього матчу, адже їхні суперниці не набрали жодного очка у попередніх чотирьох матчах. Проте саме в цій зустрічі гостям вдалося вперше в сезоні уникнути поразки.

Динамівки могли відкривати рахунок уже на 5-й хвилині, але удар Надії Чайки з близької відстані був заблокований. За кілька хвилин після розіграшу стандарту та подачі з флангу Анастасія Степанець була близька до взяття воріт, проте не зуміла замкнути передачу на дальній стійці.

Надалі «Динамо» контролювало хід подій на полі, до перерви могли відзначитися Аріна Кравець (двічі) та Вікторія Мироненко (не реалізувала вихід віч-на-віч із голкіпером), проте команди завершили перший тайм без голів.

Після перерви нічого особливо не змінилося. Динамівки контролювали м'яч, небезпечно били здалеку, прострілювали, подавали з кутової позначки, створювали моменти, але забити не змогли. На 70-й хвилині безсилою виявилася навіть головна героїня матчу, голкіпер «Маріуполя» Єлізавета Голик, проте її підстрахувала партнерка по команді та вибила м'яча з порожніх воріт.

На 85-й хвилині чергову можливість не реалізувала Вікторія Мироненко, це був останній реальний шанс «Динамо» забити та перемогти. На жаль, жодний із численних гольових моментів використаний не був, але динамівська команда продемонструвала конструктивний та змістовний футбол.

Чемпіонат України серед жінок, 5-й тур

«Динамо» – «Маріуполь» 0:0

«Динамо»: Карбань, Шевцова (Бабюк, 74), Бондаренко, Степанець, Сікорська, Прокопенко (к), Чайка, Словак, Кравець, Мироненко, Дружченко (Кукса, 65).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер