Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» - «Шахтар» - 1:0

Чемпіонат України серед жінок. «Динамо» - «Шахтар» - 1:0

У 7 турі чемпіонату України серед жіночих команд відбулося українське класичне протистояння – «Динамо» приймало «Шахтар».

Гра відбулася на одному з полів клубної бази «Динамо» у Віті-Литовській. Перед грою підопічні Володимира Єфімако відставали від «Шахтаря» на чотири очки та мали в останніх матчах невдалу серію без перемог, програвши два останніх матчі у чемпіонаті та вилетівши з Кубка.

Динамівки активно розпочали гру, що втілилося у швидкий забитий м’яч. Вдало пішовши у пресинг на чужій половині поля, «біло-сині» перехопили м’яч, після чого Вікторія Мироненко швидко спрямувала його на правий фланг на Анастасію Дружченко. Та віддала точну передачу в центр на Дар’ю Запорожець, яка класним ударом поцілила у верхній кут воріт, відкривши рахунок у грі.

У першому таймі динамівки діяли гостріше, проводячи швидкі атаки на ворота суперниць. Гостям мало що вдавалося до перерви.

У другій воловині гри ініціативою володіли шахтарівки. «Динамо» зосередилося на захисті своїх воріт, граючи по рахунку. Втім, незважаючи на постійні атаки, «Шахтарю» важко давалися гострі моменти біля воріт «Динамо». Найбільше загрози було біля кутових, за якими гості мали чималу перевагу. Проте підопічні Володимира Єфімако втримали свої ворота на замку та здобули першу перемогу за останні шість матчів.

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 7 тур

«Динамо» - «Шахтар» - 1:0

01.10.2023. Київ. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Кулик, Степанець, Бондаренко, Бабюк, Сікорська, Запорожець (Мирончук, 76), Кукса (Горулько, 72), Мироненко, Дружченко (Шевцова, 34), Чайка (к), Кравець.

«Шахтар»: Клімова, Мохнач, Геник, Луцан, Кравчук, Старухіна, Заборовець, Янєва (Чендей, 46), Головач (к), Викалюк, Молодюк.

Гол: Запорожець (6)

Попередження: Мироненко (64), Бондаренко (76) – Викалюк (90)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер