Чемпіонат України серед жінок. «Дніпро-1» – «Динамо» – 1:1. Звіт про матч

Чемпіонат України серед жінок. «Дніпро-1» – «Динамо» – 1:1. Звіт  про матч

У рамках 2-го туру другого етапу чемпіонату України серед жіночих команд київське «Динамо» завітало до Дніпра, де зустрілося з місцевим «Дніпром-1».

Динамівки розпочали з місця в кар’єр. На 3-й хвилині «біло-сині» заробили штрафний удар на лівому фланзі атаки, Прокопенко виконувала подачу до карного майданчика, але воротар не влучила кулаками по м’ячу, і той залетів у дальній кут – 0:1.

Господарки змогли відігратися в середині першого тайму. Динамівки порушили правила проти Тараканової у власному штрафному майданчику, і Левицька впевнено виконала 11-метровий, спрямувавши м’яча в кут – 1:1.

Незважаючи на те, що в розпорядженні команд ще було півтора тайми, рахунок більше не змінювався. В підсумку матч завершився результативною нічиєю – 1:1.

Чемпіонат України серед жінок, другий етап, 2-й тур

31.03.2024. Дніпро, НТБ СК «Дніпро-1»

«Дніпро-1» – «Динамо» – 1:1

«Дніпро-1»: Маліборська, Синько, Аілінкій, Пороходніченко, Аслаханова, Борисюк, Тюхтій (Вакуленко, 80), Рудь (Бєлік (Музика), 65), Левицька, Новосельська (Жукова, 72), Тараканова.

«Динамо»: Карбань, Сікорська, Степанець, Мирончук, Прокопенко (Шевцова, 90), Кукса (Запорожець, 78), Кравець, Кабанова, Намазова, Мироненко, Чайка (Горулько, 24).

Голи: Левицька (24, з пенальті) – Прокопенко (4).

Попереджені: Пороходніченко (3), Тараканова (10), Синько (61) – Горулько (33).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер