Чемпіонат України серед жінок. «Пантери» – «Динамо» – 1:4. Звіт про матч

Чемпіонат України серед жінок. «Пантери» – «Динамо» – 1:4. Звіт про матч

У рамках 3-го туру чемпіонату України серед жінок київське «Динамо» завітало в гості до уманських «Пантер».

Уже на 6-й хвилині рахунок було відкрито – після навісу Кравець із лівого флангу Мироненко прийняла м’яч у штрафному майданчику й другим дотиком поцілила точно в кут. Невдовзі господаркам вдалося вирівняти положення – після перехоплення в центрі поля партнерки вивели нападницю на ворота, та пробила в поперечину, а Білокур добила в порожні ворота.

Нічийний рахунок протримався до початку другого тайму, а там відразу «біло-сині» вийшли вперед. Після пасу на лінію штрафного майданчика Кравець зачепилася за м’яч, з першої спроби не змогла пробити воротаря, але все ж підхопила м’яч та добила в порожні ворота.

Ще за кілька хвилин підопічним Володимира Єфімако вдалося збільшити свою перевагу. Динамівки розіграли класну комбінація в один дотик, партнерки вивели Чайку віч-на-віч із воротарем, і Надія поцілила точно в кут.

А до великого рахунок «Динамо» довело на 55-й хвилині. Прокопенко взялася виконувати штрафний метрах у 35-ти від воріт та вирішила не виконувати навіс, а пробивати – в підсумку м’яч влетів під поперечину, й воротар не змогла нічого вдіяти.

Цей рахунок протримався до фінального свистка, і «біло-сині» здобули переконливу перемогу – 4:1. Завдяки цьому «Динамо» піднялося на четверте місце в турнірній таблиці й у наступному турі зіграє з харківським «Житлобудом-1».

Чемпіонат України серед жінок. 3-й тур

«Пантери» (Умань) – «Динамо» (Київ) – 1:4

«Динамо» (стартовий склад): Карбань – Бондаренко, Степанець, Бабюк, Кравець (Шевцова, 62) – Прокопенко (Кукса, 80), Словак, Сікорська (Кабанова, 75), Дружченко (Мирончук, 46), Мироненко – Чайка (Запорожець, 75).

Голи: Білокур (14) – Прокопенко (7, 55), Кравець (47), Чайка (50).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер