Чемпіонат України серед жінок. «Верес» – «Динамо» – 0:3

Чемпіонат України серед жінок. «Верес» – «Динамо» – 0:3

У рамках 5-го туру другого етапу чемпіонату України серед жіночих команд київське «Динамо» завітало до Рівного, де зустрілося з місцевим «Вересом».

Динамівки впевнено перемогли з рахунком 3:0. Повести у рахунку їм вдалося достатньо швидко - вже на 15-й хвилині: Кабанова виконала передачу на правий фланг на хід Шевцової, та прострілила на лінію воротарського майданчика, де Запорожець мала достатньо часу, щоб прийняти м'яч, обробити його та спрямувати у сітку - 0:1.

Надалі рівнянки намагалися чинити гідний опір, і протягом певного часу їм це вдавалося, але наприкінці зустрічі киянкам таки вдалося зламати оборону господарів. Наша команда скористалася тим, що суперниці зосередили усі сили на тому, аби зрівняти рахунок, і використала свої нагоди.

Спочатку Шевцова завершила швидку контратаку та реалізувала свій шанс - 0:2. 

А вже у компенсований час до третього взяття воріт призвело стандартне положення. Прокопенко з гострого кута відзначилася прямим ударом зі штрафного, призначеного на лівому фланзі, - м‘яч після рикошету від стійки влетів у ворота.

Тож у підсумку 3:0 - впевнена перемога жіночої команди «Динамо» на виїзді.

Чемпіонат України серед жінок, другий етап, 5-й тур

23.04.2024. Рівне, НТБ «Верес»

«Верес» – «Динамо» – 0:3 (0:1)

«Верес»: Луцюк, Котовець, Надєждіна, Розлуцька, Шелест (Мазурець, 88), Городецька (Навроцька, 84), Забитівська, Нездюр, Ляхович, Веремейчук, Боротюк

«Динамо»: Карбань, Степанець, Намазова, Горулько, Мирончук, Прокопенко, Кравець, Шевцова (Супрядкіна, 87), Запорожець (Сікорська, 68), Мироненко (Федосенко, 88), Кабанова (Кукса, 63)

Голи: Запорожець (15), Шевцова (83), Прокопенко (90+2)

Попереджені: Розлуцька (73), Надєждіна (78) - Мироненко (72)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер