Дар’я Запорожець: «Для мене матч із «Шахтарем» був незабутнім»

Дар’я Запорожець: «Для мене матч із «Шахтарем» був незабутнім»

Після перемоги над донецьким «Шахтарем» нападниця жіночої команди «Динамо» Дар’я Запорожець, яка забила єдиний м’яч у цій зустрічі, розповілапро свій дебют:

- Вітаємо зпершим голом. Сьогодні ви проводили свій перший матч за «Динамо», і одразу відзначилися забитим м’ячем, та ще й уворота «Шахтаря». Тож, дебют можна вважати вдалим?

- Дякую за привітання. Так, для мене це був незабутній матч. Перша гра в основному складі – і гол. Класні емоції. Дякую тренеру зате, що дав можливість проявити себе з перших хвилин матчу, і дякую дівчатам за підтримку.

- Чи пам’ятаєте, як забивали? Прокоментуйте той епізод

- Так, звісно, пам'ятаю. Спочатку відібрали м'яч у суперника, потім була швидка атака, хороша передача до штрафного майданчика та мій удар по воротах.

- Розкажіть про себе, де народилися тапочинали займатися футболом? Як опинилися у «Динамо»?

- Народилася я в Одесі. У неповні 6 років потрапила на тренування до одеського ФК «Атлетік». Відразу відчула, що то моє. І максимальну кількість часу почала присвячувати себе тренуванням.

Тож починала кар’єру в одеській ДЮСШ 9 ім. І. Бєланова ДЮФК «Атлетік», потім грала за ЖФК «МРІЯ 2006» з Ананьєва. Також залучалася до збірної Одеської обасті, яка склдалася з дівчат 2007-2008 року народження. А зовсім нещодавно, у червні 2023-го року підписала контракт з жіночою футбольною командою київського «Динамо».

- Чи отримуєте вищу освіту?

- Так, злютого 2023-го року навчаюсь в Олімпійському фаховому коледжі ім. Піддубного (м. Київ), відділення футболу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер