Гол динамівця Сергія Сидорчука приніс другу перемогу Україні у відборі на Євро-2016! + ВІДЕО

Гол динамівця Сергія Сидорчука приніс другу перемогу Україні у відборі на Євро-2016! + ВІДЕО

Три набраних очки збірної України після домашнього тріумфу над командою Македонії 1:0 можна сміливо віднести до найвищої мобілізації команди Михайла Фоменка, помноженої на чудову підтримку всіх, хто зібрався цього недільного дня на «Львів Арені».

12-й гравець не менше за футболістів «жовто-синіх» зробив усе для того, щоб наша національна команда здобула важливі три очки та реально включилася в боротьбу за вихід із групи до фінальної стадії європейського футбольного форуму.

Свій важливий внесок в успіх збірної України зробили й три київських динамівця, які з перших хвилин вийшли на поле заповненої арени столиці Галицького краю.

Відзначимо, що всі троє були на ключових ролях.

Євген Хачеріді надійно відіграв на довіреній йому звичній позиції центрального захисника.

Андрій Ярмоленко, як завжди, знаходив гострі продовження в атаці та мав забити свій гол на 47-й хвилині з пенальті, але поцілив у поперечину.

Сергій Сидорчук став справжнім героєм поєдинку, забивши переможний гол у ворота македонців на другій компенсованій до першого тайму хвилині.

Він же встановив й унікальне для динамівців досягнення, забивши у другій грі поспіль із моменту свого дебюту за національну збірну України!

Олег Задерновський

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото www.uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер