Гравчині «Динамо» – про матч із «Маріуполем»

Гравчині «Динамо» – про матч із «Маріуполем»

Свій коментар з приводу матчу проти ЖФК «Маріуполь» дали гравчині «Динамо» Аріна Кравець та Влада Кабанова. 

Аріна Кравець:

- Дуже важлива гра для нас щодо психології, тому що з цим суперником минулого разу ми втратили очки. Хороший результат, забили багато м'ячів, але треба ще дуже багато працювати над створенням та реалізацією моментів.

Більш холоднокровно діяти в епізодах. Щодо своїх моментів, можу сказати, що знаходилася в потрібний момент у потрібному місці, партнери добре мене знаходили, але знову ж таки потрібно ще працювати для того, щоб така результативність була в кожній грі.

Хочу присвятити цю перемогу всім травмованим дівчаткам, дуже багато, на жаль травм, бажаю їм якнайшвидшого одужання та повернення на поле. 

Влада Кабанова: 

- Матч був важкий, але ми не піддалися тиску супротивників і намагалися нав'язувати свою гру. У нас було багато моментів у першому таймі аби забивати, але реалізували тільки два. У другому таймі ми почувалися впевненіше, не збиралися зупинятися на досягнутому.

З самого початку матчу ми намагалися нав'язувати гру у штрафному майданчику противників і тиснути на їхні слабкі місця, для нас було важливо не розслаблятися.

У сьогоднішній грі ми показали, що стандарти ми теж можемо реалізовувати, багато голів було саме після них, наші голи – це велика заслуга всієї команди та тренерського штабу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер