Ігор СУРКІС: «Мораес зовсім не заміна кому-небудь – його взяли для конкуренції в атаці»

Ігор СУРКІС: «Мораес зовсім не заміна кому-небудь – його взяли для конкуренції в атаці»

- Рішення про придбання Мораеса було прийнято «Динамо» одночасно з отриманням остаточного діагнозу Теодорчика – або ще коли стало зрозуміло, що Мбокані в майбутньому сезоні команді не помічник?

- Насправді, ми хотіли запросити цього нападника й минулої зими, й навіть рік тому. Вели переговори з донецьким «Металургом», пропонували гідну компенсацію, але не знаходили порозуміння.

Ми вирішили почекати, поки у Мораеса закінчиться його нинішній контракт: поводилися цивілізовано, хоча за чинними правилами могли ще взимку укласти попередню угоду. Сам футболіст висловив готовність стати динамівцем на різних етапах наших контактів із його колишнім клубом, знав про те, що наша пропозиція залишається в силі.

Тепер же, ставши вільним агентом, він отримав можливість сам обирати своє майбутнє – й зробив вибір.

- Ініціатором запрошення Мораеса до Києва був Сергій Ребров?

- Жодне кадрове рішення не приймається в нашому клубі без погодження з головним тренером. Ребров бачить цього хлопця в команді, нещодавно зустрівся з ним, мав розмову – й залишився задоволеним. Мораес зовсім не заміна кому-небудь – його взяли для конкуренції в атаці. Виявиться бразилець сильнішим за інших на своїй позиції – буде грати.

www.sport-express.ua

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер