Ірина Славич: «У матчі з «Кривбасом» ми маємо показати свою гру»

Ірина Славич: «У матчі з «Кривбасом» ми маємо показати свою гру»

Голкіперка жіночої команди «Динамо» Ірина Славич в інтерв‘ю офіційному сайту киян розповіла про підготовку до гри Вищої ліги України з «Кривбасом» та поділилась враженнями від старту чемпіонату. 

- Як настрій перед матчем з «Кривбасом»?

- Ми налаштовуємось на складний поєдинок, так як «Кривбас» зараз є одним із лідерів нашого чемпіонату. Але настрій на матч бойовий. Незважаючи на те, який у нас суперник, ми маємо показати свою гру і працювати на максимум.

- Після гри з «Ладомиром» було не так багато часу для відновлення та підготовки. Чи встигли виконати увесь обсяг роботи для того, щоб підійти до зустрічі з «Кривбасом» в оптимальній формі?

- Так, було мало часу для відновлення та підготовки. Після дороги у нас були відновлювальні процедури. Тренерський штаб спланував і зробив все так, щоб ми в оптимальній формі підійшли до матчу з «Кривбасом». 

- З якою установкою від тренера підходите до матчу?

- Розбір гри суперника і установка на гру буде ввечері перед поєдинком, там все і дізнаємось.

- У вас були непрості матчі з «Ворсклою» та «Ладомиром». Які залишилися враження від протистоянь?

- Як і очікували, матч з «Ворсклою» був складний, так як це досвідчена команда, в якій виступають гравчині національної збірної України, вони є однією з кращих команд в нашому чемпіонаті протягом багатьох років. Але і з таким суперником нам вдавалось створювати гострі моменти біля їх воріт. У другому таймі ми припустились декількох помилок і, таким чином, нас це розбалансувало. А коли втрачається концентрація, то такий суперник як «Ворскла» одразу їх використовує.

«Ладомир» - це хороша команда, яка добре обороняється та вміє вибігати в контратаки. Так, у нас була територіальна перевага, але нам не вдалось перемогти через велику кількість браку в передачах та неправильне прийняття рішень. Пропустили після швидких контратак суперника, не вдалось вчасно закрити вільні зони.

- Незважаючи на результат у матчі з «Ворсклою», наша команда виглядала впевненіше, ніж у першому колі.

- Так, справді, порівнюючи гру першого кола і зараз, то можна побачити, що наша команда виросла, дівчата працюють над собою, вдосконалюють свою гру і та складна робота, яка була проведена і ведеться тренерським штабом, не пройшла даремно та дає свої результати. 

- Які висновки було зроблено після матчів з «Ворсклою» та «Ладомиром»?

- У нас в команді грають молоді дівчата, які прогресують та ростуть з кожним матчем. Ми допускаємось помилок і будемо їх виправляти, працювати ще більше.

- До команди поступово вливаються юні дівчата, як у них відбувається адаптація?

- Є перспективні юні дівчата, які мають ті якості, вміння, які вони можуть розвивати і в подальшому заявити про себе в основній команді. Тренер дає їм можливість вливатись в тренувальний процес, в колектив і далі все залежить від них. Команда старається їх підтримувати. А як відбувається адаптація, краще запитати у дівчат.

- Неприємно у трьох матчах поспіль програвати. У чому головна проблема? 

- Важко сказати, у чому головна проблема, так як є сукупність факторів, які впливають на те, як команда грає. Дрібниць у футболі не буває, тому ми знайдемо правильний вихід і вирішимо це всередині команди. 

- Склалася дещо складна ситуація у психологічному плані - як зібратися та вийти на свій рівень?

- Так, психологічно важко, але попереду ще достатньо матчів, в яких ми повинні показати, на що ми здатні. Тільки командною роботою, підтримкою одна одної ми зможемо впоратись з цим і вийти на свій рівень.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер