Кубок України серед жіночих команд. 1/4 фіналу. «Динамо» - «Дніпро-1» - 0:2

Кубок України серед жіночих команд. 1/4 фіналу. «Динамо» - «Дніпро-1» - 0:2

Жіноча команда «Динамо» провела другий матч у розіграші Кубка України 2023/2024. В 1/4 фіналу суперницями «біло-синіх» була команда «Дніпро-1».

Матч розпочався з відкритого футболу та гольових моментів. Гості двічі небезпечно атакували на 4-й та 6-й хвилинах, у нашої команди був шанс забити на 7-й хвилині, коли Анастасія Дружченко пробивала головою без перешкод, але невдало. Через хвилину господарі мали відкривати рахунок, але знову змарнували нагоду.

Надалі суперниці грали більш обережно, жодна з команд не домінувала на полі. Небезпеку створювали здебільшого після стандартів, але голкіперки до певного моменту діяли надійно та спокійно.

Ключові моменти матчу відбулися на останніх хвилинах тайму. Спочатку наші захисниці помилилися при виході з оборони в атаку, м'яч дістався Тараканової, яка завдала точного удару з лінії штрафного майданчика. А на 45-й хвилині помилку на виході голкіперки Карбань використала Аілінкій.

Логічно, що другий тайм почався з атак «Динамо». Гравчині господарів декілька разів загрожували воротам «Дніпра-1», але безрезультатно. Моменти були й у гостей, на 61-й хвилині динамівок від пропущеного голу врятувала поперечина.

Найкращий шанс у «Динамо» був на 70-й хвилині, коли Дружченко пробивала метрів з 12-ти, але знову не влучила у площину воріт.

Господарі намагалися додати у грі за допомогою замін, але суперниці зуміли збити темп, не дозволяли динамівській команді гостро атакувати. Це принесли їм підсумковий успіх у матчі - 2:0 на користь «Дніпро-1».

«Динамо» (Київ) – СК «Дніпро-1» 0:2
Голи: Тараканова (42), Аілінкій (45)

«Динамо»: Карбань, Бабюк, Шевцова, Степанець, Сікорська (Горулько, 78), Словак, Чайка, Кравець (Кабанова, 82), Кукса (Мирончук, 78), Мироненко (Запорожець, 90), Дружченко

«Дніпро-1»: Рябовіл, Синько, Вакуленко (Пороходніченко, 68), Аілінкій, Аслаханова (Тараба, 68), Кумеда, Куніна, Рудь (Новосельська, 33; Жукова, 85), Левицька, Тюхтій (Логвінова, 46), Тараканова

Попередження: Словак (77) - Аілінкій (73), Кумеда (90+2)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер